2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون..

334 بازدید | 16 پست

سرکاره یا بیرونه بهتون زنگ میزنه یا پیام میده؟؟من باردارم تا حالا نشده زنگ بزنه ببینه مشکلی دارم یانه .استراحت مطلقم با هزارتا درد .شبکاریم داره اما اصلا عین خیالش نیس من تنهام.گاعی وقتا خودم زنگش میزنم سریع قطع میکنه 😢درضمن رمز گوشیشم ندارم اینقدر ازش اتو گرفتم و گیردادم که رمزشو بهم نمیده ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا واسم گزارش بزنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/5048717/اولین-قرار?postId=15531 ...

زدم

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤

بهش بگو بزنگه شاید نمی دونه باید بزنگه 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

نود درصد مردا معمولا پیگیر نیستن عزیزم خودتو ناراحت نکن.چون مطمعنن خوده خانومشون زنگ میزنه نمیزنن .اگه ما هم بدونیم شوهرمون هر روز بهمون زنگ میزنه خب صد درصد زنگ نمیزنیم 

گلرخ سابق😴  
نود درصد مردا معمولا پیگیر نیستن عزیزم خودتو ناراحت نکن.چون مطمعنن خوده خانومشون زنگ میزنه نمیزنن .ا ...

من دیگه زنگش نمیزنم ینی به خودم قول دادم نزنم .اینثدر که من دغدغه بیماری اونو دارم و نکرانشم اون نیست .دیگه میخام مث خودش بشم

من دیگه زنگش نمیزنم ینی به خودم قول دادم نزنم .اینثدر که من دغدغه بیماری اونو دارم و نکرانشم اون نیس ...

نه تو حتما زنگ بزن حالشو بپرس پیام بده اون خوشحال میشه جاهایی دیگه جبران میکنه حالا نه کلامی یا تلفنی مدله همه مردا با کارهاش محبتشو نشون میده

گلرخ سابق😴  
ینی اصلا نگران نمیشه؟؟بدم میاد بگم

شغلش چیه من خودم یبار زنگ‌ میزنم اونم یک تا دوبار 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂