2777
2789

این پلوپزه زود پزه چی کوفته؟ تو دفترچه راهنماش که همه چی پزه😐 سوپ و خورشت و ماهی و مرغ و....

دوساله عروسی کردم تازه میخوام استفاده کنم میترسم😑

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلوپزت همه کارس کاری ندارم ک هرچی میخوای درست کنی بریز توش تایم همون غذارا بزنو استارت

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
 وقتی خریدیش گفتی چی بدید ب فروشنده؟😒

یادم نیست خواهر

لابد گفتم زودپز😐

ک مث شما  وسیله گرفتین حتی نمیدونین چی هستن😁 جهیز ما دوتا قابلمه ورشو بود..

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
 وقتی خریدیش گفتی چی بدید ب فروشنده؟😒

اینا چند کاره ان هم پلوپز آرام پز زودپز

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

منم دارم از اینا، یه سالو نیمه عروسی کردم ازش استفاده نکردم،دفترچشم دیدم خیلی گیج کننده بود، پلوپز، آرام پز، بخار پز، سرخ کن،مربا پز، ماست بند همه چی  

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
پلوپزت همه کارس کاری ندارم ک هرچی میخوای درست کنی بریز توش تایم همون غذارا بزنو استارت

سوتک خروج هوا چه وضعیتی باشه .

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
منم دارم از اینا، یه سالو نیمه عروسی کردم ازش استفاده نکردم،دفترچشم دیدم خیلی گیج کننده بود، پلوپز، ...

اخ دقیقا! گنگ توضیح داده من اصلا نفهمیدم چی به چیه.

اخ دقیقا! گنگ توضیح داده من اصلا نفهمیدم چی به چیه.

من یبار میخاستم سرخ کنشو استفاده کنم پشیمون شدم، الکی دو سال پیش ۹۰۰ تومن خریدمش

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد