2777
2789
عنوان

ازدواج😞😟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست
اره هستن 😂😂

اگه اینستا داری برو پیج خرید عروس خانم سر بزن چقدر ازدواج زیاد شده 😂😂😂😂

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 
جدیداانگار ازدواج زیادشده تواطرافیان خیلی دیدم همین امسال6.7تاازدوستام ازدواج کردن 

خوش به حالش منم دوستدارم ازدواج کنم 😣

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینستا داری برو پیج خرید عروس خانم سر بزن چقدر ازدواج زیاد شده 😂😂😂😂

با پول جهیزیشون میشه آذوقه کل سپاه مختارو تامین کرد😑😂😂

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
من ۱۹ مطلقه بودم با ی نامزدی دیگ ازدواج نکردم جونشون درآد شوهر نمیکنم ب هیچ عنوان  بچه ازارا ب ...

هعی بخوام هم نمیتونم😁نمیذارن و اینکه اونی ک میخوام هنوز شرایطش جور نیست واسه زندگی

و با این وضعیت گرونی و مملکت تا ابدم جور نمیشه هر رووز قیمتا 100 برابر میشه

وای به حال جوونا هر روزم میگن تشکیل خانواده بدین اخه با کدوم پول😞

عموی من میخواستن سه واحد کامل بسازن تا اخر سال یه واحدشم کامل نکردن برن خونشون با این گرونی 

واسه ارماتور بندیش فقط اسکلت ساختمان رو درست کردن 800 میلیون خرج کردن  خدا به داد همه برسه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
پول خونه و اینجور چیزا از کجا میارن😁اخهههه

چی بگم والا 

خانواده ام الان مهربون شدن برای بچش هرکاری میکنن فقط میخوان بچه هاش خوشبخت باشن

تا بخوان تموم کنن ی چند میلیاردی باید خرج کنن

اره به خدا اونا براورد کرده بودن با 700 تومن تموم میشه ولی یه دفعه کشید بالا همه چی حالا سعی دارن یه واحدشو اماده کنن برن توش چون وقتشون هم کم مونده تموم شه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
ما ک ندیدیم😞😟واسه ی سریا ازدواج دیگه مثل آرزو شده

دقیقا برای منم آرزوهه 

دوستدارم معیاری که میخوام باشه البته سختگیر نیستما ولی ازدواج موفق باشه خیالم راحته

دقیقا برای منم آرزوهه  دوستدارم معیاری که میخوام باشه البته سختگیر نیستما ولی ازدواج موفق باشه ...

من شخص مورد نظرمو پیدا کردم فامیلم هستیم از شانس

ولی موقعیتش جور نیست و حالا حالاهام جور نمیشه