لیاناجونننننی مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1432 عنوان ی مشکل زنونه دارم خواهرانه راهنماییم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست خانوما من ن خواهر دارم ن دوستی که بتونه راهنماییم کنه به مامانمم نمیتونم بگم من نامزدم تقریبا دوماهه ک پری نشدم و این که دلدردد سمت چپ و راست زیر دلم خیلی درد میکنه ب نظرتون چی میتونه باشه خیلی نگرانم چ دکتری باید برم مامان ابرا و آرهان 😍🥰 1399/06/24 | 22:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبانگار عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 1698 رابطه داریم کیستو نمیدونم پارسال رفتم گف تنبلی داری برا اون میشه باشه؟؟ بله بخاطر تنبلی و کیست هم پریود عقب میفته اول بیبی بزن اگه باردارنبودی برو دکتر بهت قرص میده پریود میشی راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 اول بیبی چک بزن اگر مثبت بود خدا رحمتت کنه اگر منفی بود احتمالا عفونت یا یا کیست باشه ... چه خوب دلداری میدی دمت گرم😂😂😂👍 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
دلربا۱۳۸۰ عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2905 شیرینی میخام یالا 99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15902 رابطه داریم کیستو نمیدونم پارسال رفتم گف تنبلی داری برا اون میشه باشه؟؟ آره تنبلی ام میتونه این علائمو ایجادکنه .شاید بارداری خدایا خیلی شکرت
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32276 علائم کیست چیه همین پریودی نامرتب ، خون ریزی خیلی زیاد یا خیلی کم یا دردناک ، دل درد اگه تنبلی و پلی کیستیک باشه ریزش مو ، موی ضخیم تو جاهای نامعمول ، اضافه وزن ، جوش صورت و بدنبا این علایم میتونه خودشو نشون بده
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10513 عفونت داشته باشی پریود نمیشی .؟؟ اگر عفونت داشته باشی درد میتونه ایجاد کنه...پریود احتمالا از کیست باشه یا به هم ریختن هرمون..... حاملگی درد نداره ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
لیاناجونننننی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1432 شیرینی میخام یالا عشقم شیرینی نمیتونم بدم ولی حلوامو میتونی بخوری 🤦🏻♀️😂 مامان ابرا و آرهان 😍🥰
لیاناجونننننی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1432 اگر عفونت داشته باشی درد میتونه ایجاد کنه...پریود احتمالا از کیست باشه یا به هم ریختن هرمون..... حام ... وای خدا خیرت بده بخدا ی استرسی گرفتممم ک دستام یخ کرده مامان ابرا و آرهان 😍🥰
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10513 وای خدا خیرت بده بخدا ی استرسی گرفتممم ک دستام یخ کرده زیاد خیالت راحت نشه پاشو برو بی بی بخر بزن...قطع پریود مشکوکه ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
niliii23 عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 5621 اگر عفونت داشته باشی درد میتونه ایجاد کنه...پریود احتمالا از کیست باشه یا به هم ریختن هرمون..... حام ... اهان مرسی اخه من پریودم دردناکه پس میتونه از عفونت باشه
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10513 اهان مرسی اخه من پریودم دردناکه پس میتونه از عفونت باشه اگر همیشه تو پریود درد داری نه...بخاطر انقباضات شدید رحمی هست ولی اگر هیچ وقت درد نداشتی این ماه تو پریود درد شدید داشتی بله میتونه از عفونت باشه ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
niliii23 عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 5621 اگر همیشه تو پریود درد داری نه...بخاطر انقباضات شدید رحمی هست ولی اگر هیچ وقت درد نداشتی این ماه تو ... من همیشه داشتم درمونی نداره یعنی؟
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10513 من همیشه داشتم درمونی نداره یعنی؟ میتونی داروهایی بخورید مثل مسکن عمل میکنه...ولی در کل این فیزیولوژی بدن شماست..... ممکنه بعد از زایمان یکم کمتر بشه... ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای