2777
2789
عنوان

ی مشکل زنونه دارم خواهرانه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست
رابطه داریم  کیستو نمیدونم  پارسال رفتم گف تنبلی داری برا اون میشه باشه؟؟

بله بخاطر تنبلی و کیست هم پریود عقب میفته اول بیبی بزن اگه باردارنبودی برو دکتر بهت قرص میده پریود میشی

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
اول بیبی چک بزن اگر مثبت بود خدا رحمتت کنه     اگر منفی بود احتمالا عفونت یا یا کیست باشه ...

چه خوب دلداری میدی دمت گرم😂😂😂👍

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم کیست چیه

همین پریودی نامرتب ، خون ریزی خیلی زیاد یا خیلی کم یا دردناک ، دل درد 

اگه تنبلی و پلی کیستیک باشه ریزش مو ، موی ضخیم تو جاهای نامعمول ، اضافه وزن ، جوش صورت و بدن

با این علایم می‌تونه خودشو نشون بده 

عفونت داشته باشی پریود نمیشی .؟؟

اگر عفونت داشته باشی درد میتونه ایجاد کنه...پریود احتمالا از کیست باشه یا به هم ریختن هرمون..... حاملگی درد نداره 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اگر عفونت داشته باشی درد میتونه ایجاد کنه...پریود احتمالا از کیست باشه یا به هم ریختن هرمون..... حام ...

وای خدا خیرت بده بخدا ی استرسی گرفتممم ک دستام یخ کرده

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
اهان مرسی اخه من پریودم دردناکه پس میتونه از عفونت باشه

اگر همیشه تو پریود درد داری نه...بخاطر انقباضات شدید رحمی هست ولی اگر هیچ وقت درد نداشتی این ماه تو پریود درد شدید داشتی بله میتونه از عفونت باشه

من همیشه داشتم درمونی نداره یعنی؟ 

میتونی داروهایی بخورید مثل مسکن عمل میکنه...ولی در کل این فیزیولوژی بدن شماست..... ممکنه بعد از زایمان یکم کمتر بشه...