2777
2789
عنوان

ازمون های استخدامی 99 اموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اگر اطلاعات دارید کمکم کنید هرچی خوندم متوجه نشدم

ببین  اول رشتشو تو دفتر چه پیدا کن 

برای هر رشته عنوان شغلی زده 

و هر عنوان شغلی  کد داره و یه سری منبع داره که باید برای ازمون بخونی 

بعدم برای ثبت نام عکس میخواد و شناسنامه و ۶۱ تومن پرداختی 

دفترچه رو بخون صفحات اول شرایط رو نوشته 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
سلام دوست عزیز خواستم بدونم شما با رشته شهرسازی تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کردین؟؟

سلام اره ولی قبول نشدم 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
میتونم بپرسم چه عنوان شغلی ای انتخاب کرده بودین؟؟ هنرآموز ساختمان یا هنرآموز نقشه کشی عمومی؟؟ و ای ...

هیچ کدوم کارشناس شوراها و شهرداری ها 

ازمونش به نظر من سخت بود  من فقط تخصصی خوندم ۲۴ درصد زدم اما اگه عمومی رو فقط نمونه نمیخوندم قبول میشدم عمومی خیلی تاثیر داره 

هیچ کدوم کارشناس شوراها و شهرداری ها  ازمونش به نظر من سخت بود  من فقط تخصصی خوندم ۲۴ درص ...

آها من فکر کردم واسه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودین

من  دفترچه پارسالو نگاه کردم خیلی ظرفیت کمی میخواستن حتی اکثرا یک نفر زده بود واسه شورا یا عناوین دیگه که شهرسازی جذب میکردن مثل کارشناس توسعه و عمران

آها من فکر کردم واسه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودین من  دفترچه پارسالو نگاه کردم خیلی ظر ...

ازمون اجرایی شرکت کردم با اموزش پرورش با هم دیگه میاد هر سال اره ظرفیت همش همینقده 

آها من فکر کردم واسه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودین من  دفترچه پارسالو نگاه کردم خیلی ظر ...

برا اموزش پرورش دیدم اما هیچکدوم ار منابعش رو ما نخوندیم تو دانشگاه نمیدونم چرا شهرسازی زده بودن 

برا اموزش پرورش دیدم اما هیچکدوم ار منابعش رو ما نخوندیم تو دانشگاه نمیدونم چرا شهرسازی زده بودن&nbs ...

آره دقیقا منابعش بیشتر واسه رشته معماریه 

ولی من از مشاوره پرسیدم گفت واسه هنرآموز ساختمان و هنرآموز نقشه کشی عمومی میشه شرکت کنم ولی خوندنش سخت میشه چون این منابع رو  ما نداشتیم