نگینکویر مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 عنوان ازمون های استخدامی 99 اموزش پرورش | مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 30 پست سلام کسی ثبت نام کرده..?احتمال چقدر داره که قبول شیم با خوندن سوالات ۱۰سال قبل ازمون..?دیگه کتاب نخونیم دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه 1399/06/24 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 با توجه به رشتش میتونه بخونه؟؟؟؟ رشته حقوق رو دیدم زده بود 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
fatemeh1376msf عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 1087 رشته حقوق رو دیدم زده بود کاش اگر اطلاعات دارید کمکم کنیدهرچی خوندم متوجه نشدم
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 کاش اگر اطلاعات دارید کمکم کنید هرچی خوندم متوجه نشدم ببین اول رشتشو تو دفتر چه پیدا کن برای هر رشته عنوان شغلی زده و هر عنوان شغلی کد داره و یه سری منبع داره که باید برای ازمون بخونی بعدم برای ثبت نام عکس میخواد و شناسنامه و ۶۱ تومن پرداختی دفترچه رو بخون صفحات اول شرایط رو نوشته 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
رزااااااا عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 1845 سلام شما ویرایش اطلاعاتت رو زدی؟میخواستم بدونم این شرایط،بومی که نوشته بجز تهران و مراکز استان ها منظور چیهیعنی میتونیم مراکز استانهارو انتخاب کتیم؟
sayede_fatemehe عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 88 سلام بچها چندتا سوال اول بعد از قبولی مدارک رو باید برای کی بفرسیم؟ مصاحبه تخصصی و گیزنشی کجا برگزار میشه راسته که میگن همه باید برن تهران؟
پریییناز عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3389 شهرسازی سلام دوست عزیزخواستم بدونم شما با رشته شهرسازی تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کردین؟؟
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 سلام دوست عزیز خواستم بدونم شما با رشته شهرسازی تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کردین؟؟ سلام اره ولی قبول نشدم 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
پریییناز عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3389 سلام اره ولی قبول نشدم میتونم بپرسم چه عنوان شغلی ای انتخاب کرده بودین؟؟هنرآموز ساختمان یا هنرآموز نقشه کشی عمومی؟؟و اینکه میشه درباره آزمونش یه توضیح کوچولو بدی ممنونت میشم
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 میتونم بپرسم چه عنوان شغلی ای انتخاب کرده بودین؟؟ هنرآموز ساختمان یا هنرآموز نقشه کشی عمومی؟؟ و ای ... هیچ کدوم کارشناس شوراها و شهرداری ها ازمونش به نظر من سخت بود من فقط تخصصی خوندم ۲۴ درصد زدم اما اگه عمومی رو فقط نمونه نمیخوندم قبول میشدم عمومی خیلی تاثیر داره 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
پریییناز عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3389 هیچ کدوم کارشناس شوراها و شهرداری ها ازمونش به نظر من سخت بود من فقط تخصصی خوندم ۲۴ درص ... آها من فکر کردم واسه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودینمن دفترچه پارسالو نگاه کردم خیلی ظرفیت کمی میخواستن حتی اکثرا یک نفر زده بود واسه شورا یا عناوین دیگه که شهرسازی جذب میکردن مثل کارشناس توسعه و عمران
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 آها من فکر کردم واسه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودین من دفترچه پارسالو نگاه کردم خیلی ظر ... ازمون اجرایی شرکت کردم با اموزش پرورش با هم دیگه میاد هر سال اره ظرفیت همش همینقده 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 آها من فکر کردم واسه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودین من دفترچه پارسالو نگاه کردم خیلی ظر ... برا اموزش پرورش دیدم اما هیچکدوم ار منابعش رو ما نخوندیم تو دانشگاه نمیدونم چرا شهرسازی زده بودن 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
پریییناز عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3389 ازمون اجرایی شرکت کردم با اموزش پرورش با هم دیگه میاد هر سال اره ظرفیت همش همینقده در هر حال موفق باشی عزیزم
اواتار۱ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 6910 در هر حال موفق باشی عزیزم قربونت مرسی انشاالله توام موفق باشی 🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻 دوت دیریام 🌊😎
پریییناز عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3389 برا اموزش پرورش دیدم اما هیچکدوم ار منابعش رو ما نخوندیم تو دانشگاه نمیدونم چرا شهرسازی زده بودن&nbs ... آره دقیقا منابعش بیشتر واسه رشته معماریه ولی من از مشاوره پرسیدم گفت واسه هنرآموز ساختمان و هنرآموز نقشه کشی عمومی میشه شرکت کنم ولی خوندنش سخت میشه چون این منابع رو ما نداشتیم