یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به علایم توجه نکن بیخیال باش.... راستی چکاب کردی؟ سونو انجام دادی؟
سونو برای اینکه درد زیر دل داشتم رفتم قبل ازاینکه اقدام کنم یعنی میشع ماه پیش ۲۰رفتم سونو گفت نه کیست داری نه عفونت نه تنبلی خداروشکر از نظر زنان هییییییچ مشکلی نداشتم....چندمدت پیش هم همه دکتر و آزمایشی رفتم اونا هم گفتن مشکلی نداری☹️
منتظریه نی نی تپل مپل دوست داشتنی...خدایامیدونم که میتونی،🤩❤️امیدم فقط تویی ای امیدناامیدان❤️
نه فقط بهم گفت همه چیزیت عالیه...تخمدان سمت چپت هم فولیکول داره و بازه تخمکگذاریتع و برای بارداری اقدام کن...فک کنم چون ماه اول بود واسترس داشتم نی نی دعوتمون رو قبول نکرد که بیاد خخخخ...باشع چشم شوهری هم میفرستم😄
منتظریه نی نی تپل مپل دوست داشتنی...خدایامیدونم که میتونی،🤩❤️امیدم فقط تویی ای امیدناامیدان❤️
نه فقط بهم گفت همه چیزیت عالیه...تخمدان سمت چپت هم فولیکول داره و بازه تخمکگذاریتع و برای بارد ...
انشالله که زود جواب بگیری اره عزیز حتما حتما حتما بفرست چه اقدام های طولانی بوده که بعد از سالها فهمیدن مشکل از مرده .... خدا کنه با جواب خوب برگرده و این ماه بی بی چکتم مثبت بشه
لیناجونی سایت هستم میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون