2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ روز مونده به پریودت زمان دقیق تخمک گذاریته دیروز تخمک گذاری داشتی برای همین احتمالا درد داری

آخه تخمکگذاریم تموم شد فک کنم. من پریودم ۳۳ روزه است از ۱۷ سیکلم تخمکگذاریم شروع میشه تا ۲۱ امروز ۲۲ سیکلم هست

نولا نیستم گلی ولی از وقتی اقدام کردم زیاد اینجوری میشم ولی بازم خبری نیست و پری میاد

منم شش ماه اقدامم اینجوری شدم ولی دیگه نه از ۱۳ روز مونده به پری والا دیگه آدم خسته میشه از این علائم های مسخره و باز پریود میشه

آخه تخمکگذاریم تموم شد فک کنم. من پریودم ۳۳ روزه است از ۱۷ سیکلم تخمکگذاریم شروع میشه تا ۲۱ امروز ۲۲ ...

ببین همیشه از تخمک گذاریت تا شروع پریود بعدیت ۱۴ روزه و این عدد ثابته اوناییکه مثلا سیکلشون ۲۸ روزه این ۱۴ دقیقا میافته وسط سیکلشون 

اگه ۳۳ روزه هستی روز ۱۸ تخمک گذاریته و البته تو باید پنج روز قبل و سه روز بعدش توی اقدام باشی

Silenc says a lot more than you think 🤍
نولا نیستم گلی ولی از وقتی اقدام کردم زیاد اینجوری میشم ولی بازم خبری نیست و پری میاد

اها....منم ماه قبل اقدام کردم همه ی علائماهم داشتم ولی باز پریود شدم اونم فقط دو روز....

منتظریه نی نی تپل مپل دوست داشتنی...خدایامیدونم که میتونی،🤩⁦❤️⁩امیدم فقط تویی ای امیدناامیدان⁦❤️⁩
اها....منم ماه قبل اقدام کردم همه ی علائماهم داشتم ولی باز پریود شدم اونم فقط دو روز....

به علایم توجه نکن بیخیال باش.... راستی چکاب کردی؟ سونو انجام دادی؟

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
به علایم توجه نکن بیخیال باش.... راستی چکاب کردی؟ سونو انجام دادی؟

سونو برای اینکه درد زیر دل داشتم رفتم قبل ازاینکه اقدام کنم یعنی میشع ماه پیش ۲۰رفتم سونو گفت نه کیست داری نه عفونت نه تنبلی خداروشکر از نظر زنان هییییییچ مشکلی نداشتم....چندمدت پیش هم همه دکتر و آزمایشی رفتم اونا هم گفتن مشکلی نداری⁦☹️⁩

منتظریه نی نی تپل مپل دوست داشتنی...خدایامیدونم که میتونی،🤩⁦❤️⁩امیدم فقط تویی ای امیدناامیدان⁦❤️⁩
سونو برای اینکه درد زیر دل داشتم رفتم قبل ازاینکه اقدام کنم یعنی میشع ماه پیش ۲۰رفتم سونو گفت نه کیس ...

خداروشکر... سایز فولیکول بهت نداد؟

شوهرتم بفرست برای ازمایش اسپرموگرام حتما

خداروشکر... سایز فولیکول بهت نداد؟ شوهرتم بفرست برای ازمایش اسپرموگرام حتما

نه فقط بهم گفت همه چیزیت عالیه...تخمدان سمت چپت هم  فولیکول داره و بازه تخمکگذاریتع و برای بارداری اقدام کن...فک کنم چون ماه اول بود واسترس داشتم نی نی دعوتمون رو قبول نکرد که بیاد خخخخ...باشع چشم شوهری هم میفرستم😄

نه فقط بهم گفت همه چیزیت عالیه...تخمدان سمت چپت هم  فولیکول داره و بازه تخمکگذاریتع و برای بارد ...

انشالله که زود جواب بگیری اره عزیز حتما حتما حتما بفرست چه اقدام های طولانی بوده که بعد از سالها فهمیدن مشکل از مرده .... خدا کنه با جواب خوب برگرده و این ماه بی بی چکتم مثبت بشه