2777
2789
عنوان

اونایی ک دست پختشون عالیه ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 46 پست

چرا من اصلا شله زرد دوس ندارم برام نذری اوردن حتی امتحانش نکردم شوهرم و پسرم هم نمیخوردن دادم نگهبان مجتمع

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشتیم برنجو خیس کردم  بعد با دستم تا میتونستم ریزش کردم همون شد نیم دونه

برنج ایرانی بود؟

نمیدونم چرا ولی اگر برنج نیم دانه میبود ب نتیجه دلخواهت میرسیدی

چون فرق داره با برنج های ایرانی دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا من اصلا شله زرد دوس ندارم برام نذری اوردن حتی امتحانش نکردم شوهرم و پسرم هم نمیخوردن دادم نگهبان ...

منم زیاد دوس ندارم نذری دارم همون برای خودمونی میخام کم درس کنم ک زندادشامو دعوت کنم فقط

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...
منم زیاد دوس ندارم نذری دارم همون برای خودمونی میخام کم درس کنم ک زندادشامو دعوت کنم فقط

قبول باشه🥰

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
نمیخاد حل کنی.. برنج ک پخت شکر بریز.. آب پس میده بعذ از اینکه شکر بریزی.. آروم آروم بپز. 

اماده داشتیم بخاطرهمون گفتم من ی ساعت بعد از پخت برنج شربتش ک همون شکرحل شده تو ابه رو میریزم نمیدونم درسته یا بزارم بیشتر بپزره

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...