2777
2789
عنوان

راهکار بدین بچه ها برا بچه دوم

208 بازدید | 21 پست

سلام من ی پسر سه ساله دارم خیلی دلم میخواد فرزند دوم بیارم چون پسرم خیلی لوس و لجباز شده و خیلی تنهاس دوست داره همش با یکی بازی کنه از اون طرفم نمیخوام تفاوت سنیشون زیاد بشه ولی شوهرم دودل هست هم میترسه از دوتاشدن هم دوست داره ولی راضی هم نمیشه چیکارکنم  کمکم کنید 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل برخدا 

شما دعاکنید راضی بشه من خودمم میترسم از همه چیز بارداری زایمان و مسئولیت ولی بخاطر پسرم حاضرم ولی اون نمیخواد

من بچه ام چهارساله دومی روناخواسته باردارشدم اوایل خیلی ناراحت بودم ولی الان خوش حالم چون میبینم بچه ام واقعاتنهاس همش دوست داره بایکی بازی کنه توکل بخدا یکی بیارراحت شو

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
پسر من 8ساله خیلی دوست دارم یکی دیگه داشته باشم ولی وضع مالی مناسبی نداریم و شوهرم شغل ثابتی نداره ب ...

انشالا شوهر شماهم راضی بشن و خدا کمکتون کنه بچه رزقشو میاره