2777
2789
عنوان

درطول روزچقدر چیزمیخورین

74 بازدید | 7 پست

مثلن چیا.شام ونهاروصبحانه مفصل میخورین ایا؟ منکهی بچه کوچیک دارم زیادوقت نمیکنم ب خودم برسم ولی لابلا بچه داری هرچی دم دستم بیاد برمیدارم میخورم و نهار درست میکنم فقط.

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

من بیشتر هله هوله میخورم  و این چیزها عاشقشونم غذا هم چرا بیشتر از بیرون میگیرم چون پسرم نمی زاره چیزی بپزم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من بیشتر هله هوله میخورم  و این چیزها عاشقشونم غذا هم چرا بیشتر از بیرون میگیرم چون پسرم نمی زا ...

چرانمیذاره چندوقتشه؟ من دخترم خیلی ادیت میکنه جدیدن.۴ماهشه نمیداره کاری کنم باید همش بغلم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرانمیذاره چندوقتشه؟ من دخترم خیلی ادیت میکنه جدیدن.۴ماهشه نمیداره کاری کنم باید همش بغلم باشه

۱۴ ماه ولی خوب خیلی هنوز گریه میکنه

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
امروز صبح دوتا کف دست نون و پنیر خوردم.دوتا بیسکوییت پتی بور .و ناارم ساندویچ فلافل.شامم نودل میذارم

نوش جونتون عزیزم