2777
2789
عنوان

دیجی کالا

234 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها از شما از دیجی کالا خریدقسطی کردین؟ من میخوام از دیجی پی کیف پولمو ۱۰میلیون شارژ کنم حالا سوالم اینه که حتما با اون ۱۰میلیون باید از دیجی کالا خرید کنم یا میتونم اونو از کیف پول انتقال بدم تو کارتم و بیرون خرید کنم. میشه؟

عزیزم مگه دیجی کالا قسطی میده؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا ۲۰میلیون میتونی کیف پولتو شارژ کنی سودشم ۱۳درصد

میشه دقیق تو ضیح بدی چیکار کنم؟،یعنی الان من میتونم ی ال ای دی از دی جی کالا قسطی بگیرم؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
یعنی مثلا پنج تومن تو حسابم باشه؟؟

ن لازم نیس تو حسابت باشه. میتونی ۵،۱۰،۱۵،۲۰میلیون کیف پولتو شارژ کنی .ضامن ایناام نمیخواد . برو تو اینترنت بزن کامل شرایطشو نوشته .