2777
2789
عنوان

روتین قبل حمام 😍😍

1078 بازدید | 14 پست

خانمها من الان میخوام چندتا ماسک و روتین انجام بدم گفتم برا شماهام بزارم😍

اول اینکه میخوام موهامو روغن تراپی کنم با روغن زیتون 

روغن زیتونا میریزم تو یه ظرف تا یکم گرمش کنم

به اندازه ی خیلی خیلی کم حرارتش میدم و بعد به  موهام میزنم حدود45 دقیقه

بعد میخوام ماسک پا بزارم که ژل آلوورا رو با یه لیمو طبیعی و یکم عسل مخلوط میکنم و میزنم به پاهام و پلاستیک میکشم و جوراب پام میکنم آلورا و لیمو خاصیت روشن کنندگی دارن (چون پاهام افتاب سوخته شده)عسلم برا نرم شدن کف پاها

بعدشم سیب زمینی رو رنده میکنم و همراه با لیمو میزنم به دستهام تا آرنج و صبر میکنم تا خشک بشه

و میشورم

و در اخر ماسک طلا میزارم به کله صورتم 

بعدشم حمام میکنم😍😍😍

این روتین قبل حمام منه

البته فقط مخصوص دوشنبه هامه

چون من یک روز درمیون میرم حموم و  فقط هفته ی یکبار  ماسکهارو میزارم

عزیزم خیلی خوبه ک وقت میذاری فقط ی سوال روغن زیتون همون روغن خوراکی زیتونم میشه یا فرق دارن باهم

یه چیز دیگه بعدم ک از حموم میای بیرون یه روغن مث بادوم تلخ یا آرگان بزن ب ساقه موهات ک دیگه وز نشه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته استفاده میکنی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پوستت رو هم تو حمام اسکراب میکنی؟

اره عزیزم ارنج و پاهام و صورتمو اسکراب میکنم هفته یکبار که اسکراب بدنم چهارشنبه هاس

البته من سگ پاهم میزنم😁خیلی روپاهام حساس ام

عزیزم خیلی خوبه ک وقت میذاری فقط ی سوال روغن زیتون همون روغن خوراکی زیتونم میشه یا فرق دارن باهم یه ...

روغن زیتون هم مالشیش میشه استفاده کرد هم خوراکی که من خوراکیشو میزنم چون یه شیشه بزرگ گرفتم و حس میکنم خوراکیش به صرفه تره 

تو تاپیک هام روتین موهامو برو بخون😘

چند وقته استفاده میکنی؟ 

من اکثرا دوره ی این کارهارو میکنم مثلا  6تا8 هفته این روتینو انجام میدم و بعدش یه روتین دیگه چون بدن وقتی به چیری عادت کنه دیگه تاثیر بخشی نداره مثلا روغن زیتون این ماه و ماه دیگه کرچک که  موهام عادت نکنند  الانم هفته سوم این روتینمه  

الان یکی از دوستهای نی نی سایتم امده تو شخصی میگه چرا ماسک هاتو برا بقیه میزاری وقتی لایکت نمیکنند😂😂😂

درجواب باید بگم همینکه 100نفر تاپیکو میبینن برا من کافیه من فقط میخوام حال خوبمو با بقیه به اشتراک بزارم😘

روغن زیتون هم مالشیش میشه استفاده کرد هم خوراکی که من خوراکیشو میزنم چون یه شیشه بزرگ گرفتم و حس میک ...

ممنونم ازت ک تچربه هاتو در اختیارمون میذاری

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
قربونت عزیزم😘

ببخشید ی سوال چجوری موهاتونو تو حجوم میشوزید ک شامپو کامل شسته بشه از رو سرتون

چون من بعضی وقتا کامل شسته نمیشه و بعدشم شوره میزنه بعد سه روز ک میرم حموم

من اکثرا دوره ی این کارهارو میکنم مثلا  6تا8 هفته این روتینو انجام میدم و بعدش یه روتین دیگه چو ...

تاثیر داشته برای پاهات؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببخشید ی سوال چجوری موهاتونو تو حجوم میشوزید ک شامپو کامل شسته بشه از رو سرتون چون من بعضی وقتا کام ...

عزیزم  تو حموم حتما نشسته موهاتو بشور و موقعی که شامپو زدی. با نوک انگشتهات بشور سرتو نیازی نیس موهاتو چنگ بنداز ی یا محکم بشوری موقع ابکشی ام اول بایه کاسه یا این تشت حموم کوچولوها هستنا بااونا کف موهاتو بشور و بعد برو زیر دوش شوره سر ممکنه علت ها دیگه داشته  باشه و شاید اصلا بخاطر شست و شو موهات نباشه

به کف سرت سرکه سیب رقیق شده بزن یه لیوان سرکه سیبو با 3تا لیوان اب مخلوط کن و قبل حمام کردنت بزن به موهات بزار نیم ساعت بمونه بعد برو حمام شوره ی موهاتو کم میکنه یه دوره ام از شامپو کیلیر ضد شوره بزن

عزیزم  تو حموم حتما نشسته موهاتو بشور و موقعی که شامپو زدی. با نوک انگشتهات بشور سرتو نیازی نیس ...

مرسی مهربون😘