2777
2789

مامان های عزیز برای بی اشتها شدن نوزاداتون چی مصرف کردید که بهترین نتیجه رو داده؟ دخترم سه ماهه است و دو هفته است خیلی کم اشتها شده طوری که وزن کم کرده دکتر هم بردم سالمه و بیماری نداره و قطره ویتان داده دکتر که تاثیر نداشته لطفا کمک کنید 

دختر منم ۴ماه و نیمشه وزنش خیلی پایینه به دکتر گفتم مولتی بده گفت نه فعلا همون آد بده ولی آهن رو بر ...

عزیزم ببخشید که دیر جواب دادم فعلا که من فقط همون قطره ویتان رو میدم که توش زینک و آهن داره دیگه قطره آد هم نمیدم همش هم فکر می کردم شیر کم می خوره ولی پریروز که بردم دکتر فهمیدم خیلی هم خوب وزن گرفته و من دچار وسواس شدم و به زور می خوام شیر تو حلق بچه بریزم سه ماه و سه هفتگی وزنش شش کیلو و ششصد بود شما هم اگه بچه تون وزنش مناسبه وسواسی نشو اگه هم تمایل داری ویتان بهش بده و آد قطع کن مطمئن باش هیچ مشکلی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید که دیر جواب دادم فعلا که من فقط همون قطره ویتان رو میدم که توش زینک و آهن داره دیگه قطر ...

مرسی عزیزدلم از اینکه جواب دادین

نه گل شما ماشاالله وزنگیریش خوب بوده دختر من ۴ماهگی که برای واکسن بردم ۵۵۰۰ بود که خوب خیلی کم بود دیگه دکتر قطره اهن داد اگه اینسری هم همینجور وزن گرفته باشه ازمایش میده