paniiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1054 عنوان عمل بینی و قرص جلوگیری..... 3089 بازدید | 14 پست من عملم با پریودم افتادن یه روزچه قرصی بخورم و از کی شروع کنم به خوردناواسط مهر عمل دارم واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤ 1399/06/24 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliyanb عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1705 یعنی اگه پریود باشی بده عمل کنی ؟یا اشتباه فهمیدم هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
paniiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1054 قبل عمل نباید قرص جلوگیری بخوری وا پس چیکار کنماز دوطرف خون بره میمیرم که واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤
paniiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1054 یعنی اگه پریود باشی بده عمل کنی ؟یا اشتباه فهمیدم اقا خب از دوطرف خون میرهبعد وسط عمل پریود باشی به گند بکشی همه جارو خیلی بده 😂 واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤
paniiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1054 دکترت کیه هزینه چقد ۸ونیم عباسی واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤
۲۷۹۷ عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 735 قرص بخور چهار پنج روز عقب بیفته طاقت فرسا هستش جان منی از این عزیز تر نمیشود که ...
paniiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1054 قرص بخور چهار پنج روز عقب بیفته طاقت فرسا هستش میخورم ولی گفتم ببینم یه موقع واسه عملم عوارضی نداشته باشه این قرصا واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤
vidaa_m عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2217 میخورم ولی گفتم ببینم یه موقع واسه عملم عوارضی نداشته باشه این قرصا دکتر من گفت ده روز قبل عمل هیچ قرصی نخور واینک عیبی نداره پریود باشی سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار
paniiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1054 دکتر من گفت ده روز قبل عمل هیچ قرصی نخور واینک عیبی نداره پریود باشی وای چه بدحس بدی دارم.حالا عصر زنگمیزنم به منشی ببینم چی میگه واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤
dindin عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 2426 وا پس چیکار کنم از دوطرف خون بره میمیرم که دکتر من گفت قرص جلوگیریتو قطع کن یه هفته قبل و بعد عمل.وگرنه خرنریزی عملو بیشتر میکنه
liliyanb عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1705 اقا خب از دوطرف خون میره بعد وسط عمل پریود باشی به گند بکشی همه جارو خیلی بده 😂 الان که فکر میکنم میبینم راس میگی تا الان از این زاویه نگاه نکرده بودم😁 هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈