2777
2789
عنوان

خانومای قری بیان

127 بازدید | 15 پست

شما وقتی شوهرتون از سرکار میاد چجوری خستگیشو در میکنید؟بعضی جاها حمام مخصوص و دمنوش مخصوص و ماساژ و اینارو شنیدم ولی نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم،ی کاری کردم یکم شوهرم ازم دلخوره هم میخوام از دلش در بیارم هم میدونم امروز خیلی خسته شده میخوام ی کاری کنم خلاصه،کسی تجربه ای داره؟ی چیز دیگم اینکه شوهرم حساسیت داره ب چی نمیدونیم،ولی اکثر مواقع در حال عطسه و ابریزش هستش چیکار کنم خوب بشه؟خیلی سختشه من خودم دوتا عطسه میکنم دیوونه میشم گناه داره بنده خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ساعت اول که میاد یه چای بده بهش یا دمنوش یا هر نوشیدنی که دوست داره و غر نزن .خودش خیلیه🤣

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

آویشن دم کن ولرم کن عسل بریز داخلش براش خوبه.منو شوهرم عادت داریم میره و میاد ببوسمش ولی اون اهلش نیس من خیلی دوس دارم و اینجور میکنم ک عادت کنه

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

من هنیشه خودم براش درباز میکنم باخنده

کلی سر ب سرش میدارم

تا لباساش دربیاره، ی نوشیدنی بستگی به فصل براش اماده میدارم

بعد سریع میزغذا میچینم و کارایی ک کردم براش میگم اونم کاراش برام میگه

بعد میشینیم پا تی وی و میوه و هرچی ک باشه

البته هربار تو ی ظرف متنوع و یجوری بالاخره خوشگلش میکنم

باهم بازی میکنیم بره حمام لباساش اماده میکنم و دم در حوله اش خودم میدم 

و.....