خانوما مطمن نیستم باردار شده باشم یا نه اما یکی از علائمش ک تند تند ادرار گرفترو دارم و یک ماهم هست دقیقا پری نشدم،چیکار کنم؟مدام دارم زعفرون و دارچین و عسل میخورم،دیگه چیکار کنم؟ توروخدا راهنمایی کنین اگه تجربه دارین تو عقدم نمیتونم نگهش دارم خیلی سخته
لطفا راهنمایی کنید چیکارا کنم
(فقط هم از برخورد احتمالی پیشاب میترسم وگرنه م*نی هیچی برخورد نکرده)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولماه ک ۲شهریور میشد بازم با نامزدم رابطه داشتم اما اونم فقط از پیشاب میترسم
2 شهریورم قرص اورژانسی خوردی؟ عزیزم قرص اورژانسی یا روش طبیعی اصلا روش جلوگیری مناسبی نیست شما تو عقدی به جای اینهمه استرس از روش مطمئن تری استفاده کن، من 3ساله ازدواج کردم 1بار هم طبیعی جلوگیری نکردم.
احتمال بارداری با پیشاب خیلی کمه اما صفر نیست یکی دو روز دیگه صبر کن بعدش بی بی بزن یا آزمایش بده
نه دیگه اصلا استفاده نمیکنم چون ماه قبلم دوتا تو یک ماه خوردم بنظر شما تا چند روزدیگه صبر کنم تا پ ...
اورژانسی خیلی بده گاهی تا 1ماهم عقب میندازه تازه ماه های بعدم منظم نمیشه، اما شما یک هفته دیگه صبر کن البته استرس نداشته باش اگه پریود نشدی بعد آزمایش بده اگه باردار نباشی دکتر بهت آمپول میده پریود بشی
وای مرسی عزیزم امیدوارم ک بشم ایشالله خدا بهترینارو واست رقم بزنه خانومی🌹 اما استرستو نمیدونم چرا ...
ممنونم عزیزم ایشالا هرچی زودتر خیالت راحت بشه.
استرس که طبیعیه من 3 سال و نیمه ازدواج کردم با اینکه سفت و سختم جلوگیری میکنم باز هرماه استرس دارم، عزیزم همونطور که گفتم روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن که اینجوری اذیت نشی چون واقعا بچه آوردن موضوع مهمیه تو شرایط نامناسب باشه خیلی آدمو به هم میریزه، من همیشه میگم روش طبیعی اصلا جلوگیری نیست خودش اقدام به بارداریه