2777
2789
رنگ قهوه ای و دودی و عسلی قاطی 🤪

خوفه

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رها جون با شوهر می گرفتی یه دونه هم😌

شوهرم نبود وقتی رفتم فردا قراره بریم هم عکسای عروسیمون رو بگیریم هم کلیپ بزنیم هم چند تا عکس واسه تولدم اگه خالم خوب باشه چون همش حال تهوع دارم 

💜🫀
شوهرم نبود وقتی رفتم فردا قراره بریم هم عکسای عروسیمون رو بگیریم هم کلیپ بزنیم هم چند تا عکس واسه تو ...

ایییییی جونم کلی حس خوب داشته باش پس 

من فدای اون فندق بشم الهی 

نه زودتر برو عکاس ها رو بگیر گلممممم 

خوش باشی همیشه😍😍😍😍😍😍

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
ایییییی جونم کلی حس خوب داشته باش پس  من فدای اون فندق بشم الهی  نه زودتر برو عکاس ها رو ...

قربونت برم من 😍😍😍😍

خدانکنه. عشقمممممم حالمو بد کرده فندق  خان😂

پاسه فردا وقت گرفتم پیش پسر دایم فقط حالم خوب باشه 🥺

💜🫀
قربونت برم من 😍😍😍😍 خدانکنه. عشقمممممم حالمو بد کرده فندق  خان😂 پاسه فردا وقت گرفتم پیش پ ...

تا چهار ماهگی داری این حالت رو بعدش خوب میشی گلم.

زودتر برو متخصص زنان قرصی چیزی بهت بده اذیت نشی لاغر شی .

انشالله به شادی 😍😍😍

تا چهار ماهگی داری این حالت رو بعدش خوب میشی گلم. زودتر برو متخصص زنان قرصی چیزی بهت بده اذیت نشی ل ...

ای خدا من هنوز یک ماهمم نشده😕😕میمیرم ک دیروز رفتم سونو اینا دادم عصر هم باید برم پیش ماما🤪مرسی عشق جان 

💜🫀
ای خدا من هنوز یک ماهمم نشده😕😕میمیرم ک دیروز رفتم سونو اینا دادم عصر هم باید برم پیش ماما🤪مرسی عش ...

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

رهاااا من ندیدم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻