2777
2789
عنوان

هزینه بیمارستان برای کرونایی ها

102 بازدید | 12 پست

یکی از اشناهای ما کرونا گرفته تو بیمارستان بستری شده بعد هزینه بیمارستانش بدون داروهاش شده 15 میلیون تومن با اینکه بیمارستان دولتی بوده. اگه اینطوره که خیلی هزینش بالاست 😣😣😣😣

وای خدایا رحم کن من جوابم تستم منفی باشه وگرنه ک عمرا بتونم برم بیمارستان 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کرونا گرفتم رفتم فقط تست بدم گفت ۳۰۰ هزار تومن 

اتفاقا من تو همون بیمارستان مسیح با دفترچه تست دادم ۷۵ تومن. البته خانه بهداشت کنار باغ موزه مینیاتور که کلا رایگان انجام میداد

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

پدرمنم توای سی یو بستریه امروزگفتن پنج ملیون بدین واسه قرصاش

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
اتفاقا من تو همون بیمارستان مسیح با دفترچه تست دادم ۷۵ تومن. البته خانه بهداشت کنار باغ موزه مینیاتو ...

والاه منم خانه بهداشت رفتم

گفت اگر دیابت داشته باشی یا سن بالای ۶۰ داشته باشی رایگانه وگرنه باید ۳۰۰ بدی

داروی کرونا رو هم بدونه جواب تست اصلا نمیدن

والاه منم خانه بهداشت رفتم گفت اگر دیابت داشته باشی یا سن بالای ۶۰ داشته باشی رایگانه وگرنه باید ۳۰ ...

شاید الان این طوری شده، چون ما خرداد کرونا گرفته بودیم، حتی از دخترخاله م رایگان تست گرفتن و بعد از مثبت شدن تستش بهشون مواد ضدعفونی کننده و ماسک از از طرف خانه بهداشت دادن

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد .