2777
2789

براتون پیش اومده ؟ چه کردین ؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
اهوم قبلا...سعی کردم یا برم بیرون یا کل اونروزو بخوابم

هر چند وقت یکبار اینطوری میشه خیلی هم سخته با بیرون رفتن هم درست نمیشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همون لحظه که بیدار شدم یاد خاطرات بدم و کارای خالم افتادم خدا ازش نگذره

نه من از کسی ناراحت نیستم حالا خوبیش اینه وقتی بیدار شدم شوهرم رفته بود وگرنه باز از خودم ناراحتش میکردم 😢مدام میگه هر چی کم داری به من بگو ولی نمیدونم چی بگم من همه چی دارم ولی انگار یه چیز خیلی بزرگ روی دلم سنگینی میکنه 

افسردگی میتونه باشه.من افسردگی داشتم.

واقعا ؟ تقریبا چهارسال میشه اینطوری ام

نه من از کسی ناراحت نیستم حالا خوبیش اینه وقتی بیدار شدم شوهرم رفته بود وگرنه باز از خودم ناراحتش می ...

حتما یه جا آسیب دیدی وگرنه الکی که نمیشه،منم الان همه چیزم خوبه ولی کارایی که خالم تو گذشته کرده هنوز اذیتم میکنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

اره

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
واقعا ؟ تقریبا چهارسال میشه اینطوری ام

اوووه من دوسال بود ..دیگه پارسال سر ی قضیه رفتم روانپزشو قرص داد اما چون هم خواب آور بود و هم اشتهامو زیاد کرد قطع کردم اما به شدت حالمو خوب کرد...اما سری دوم رفتم ی دکتر دیگه گفت فقط سرترالین مصرف کنم شبا ..اونم ب مدت ۶ ماه

حتما یه جا آسیب دیدی وگرنه الکی که نمیشه،منم الان همه چیزم خوبه ولی کارایی که خالم تو گذشته کرد ...

حس میکنم بعد از مرگ پدرم تا قبل از ازدواج فکر میکردم همسرم میتونه جای خالی شو برام پر کنه ولی نتونست 😭

الان افسردگی نداری؟ 

افسردگی نه...اما وسواس فکری دارم..مثلا میشینم تو ماشین فکر تصادفم که اگ تصادف کردیم من چطوری میشم...یا شبا میخوابم فکر میکنم اگ زلزله بشه من صبح زیر آوار چطوریم...

فکرای الکی

اوووه من دوسال بود ..دیگه پارسال سر ی قضیه رفتم روانپزشو قرص داد اما چون هم خواب آور بود و هم اشتهام ...

میترسم برم پیش روانپزشک شوهرم اگه بفهمه اونم داغون میشه