2777
2789
عنوان

پول خرید میوه یک ماهتون چقدر میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آفرین به شما وکه با این مبلغ زندگی می‌کنی خدارم

شاکری 

۷۰۰.۸۰۰تومن حدودا شاید ما پول میوه بدیم بجز سبزیجات 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
واقعیت رو گفته عزیزم واقعا اگر بخوای درست میوه بخوری همون ۲۵۰۰ در میاد برا یک ماه

به هرحال به هیییچ کس ربطی نداره ک اظهار فضل میکنه.

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌

اره اگه هرروز فقط بجای همه چیز اناناس و اووکادو بخوری😕

الو سیاه 5ونیم هلو 6 تومن هندونه 3 تومن خربزه همسنطوره سیب 8 تومن 

فقط چیزایی که دوست دارم.نوشتم😅

هرجوریم.حساب کنی تو چهار هفته نمیتونی 100 کیلو از اینا بخوری!!!ما دو نفریم ولی اونجوری که میگین نیستا

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
الان حقوقم شده ۳۵۰۰  امیدوارم بیشتر بشه

خدارو شکر عزیزم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

ماهفته ی ۱بارخریدمیکنیم هرهفته۱۰۰تومن

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
اناناس شده دونه صد هر روز بخوری میشه ماهی سه.تومن😀😀

تا پریروز من قیمت گرفتم شصت و خورده ای بود والا!

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید