2777
2789
عنوان

عکس ی زن تو گوشی شوهرم

726 بازدید | 55 پست

ی چند وقتی هست که همش تو خواب مییبینم که شوهرم با ی زن دیگه هست رفتارش هم عوض شوده قبلا اینجور نبود با صدای بلند و تند باهام حرف میزنه هرشب که دعا میکنم چند شبی هست که از خدا میخوام برام ی مدرکی نشونه ای چیزی ببینم که دستش برام رو بشه دیشب هر دوتا گوشیمون خاموش شودن من اول گوشی شوهرم رو زدم به شارژ ساعت 5و6 اینا بود که دخترم از خواب بیدار شود برای تنهاییش منو بیدار کرد گفت مامان منو بخوابون متکا گذاشتم رو پام اونو خوابوندم بعد بلند شودم گوشی شوهرم رو کشیدم گوشی خودم رو زدم شارژ گوشی شوهرم رو روشن کردم گفتم اگر خواب افتادم صدای زنگ گوشی بیدارم کند همینجوری رفتم تو واتساپ داشتم دیدی میزدم گفتم بذار داده هاشو روشن کنم چون همیشه خاموشه داده هاش یهو دستم رفت رو داده هاش که دیدم ی پیام براش اومد ی نفر نوشته بود که دی و س این عکس مال دو هفته پیش من پنج سال که با اینم اگر پیدات کنم شاهرگتو میزنم بهم بگو چند وقته که با اینی و کجایی پسره عکس خودشو اون زنه رو که با هم تو عکس بودن برای شوهرم فرستاده بود..نمیدونم چکار کنم دستام داره میلرزه هنوز چیزی به شوهرم نگفتم ..هنوز خونه هست چکار کنم خانها لطفا بهم بگید داغون شودم!؟😢😢😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا بسهههههههههههههه دیگههههههههههههه

جو سایت شده خیانت

بابا درسته اینجا واسه دلداریه اما نه اینکه حال بقیه رو هم بد کنید

بسه توروخدا

ما هیچ کمکی نمیتونیم ب شما بکنیم میتونین ب روانشناس مراجعه کنید و تضمینی جواب بگیرید.اینجا فقط حال ی عده رو بد میکنین

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یعنی میگی شوهرت با ی خانمی دو هفتس در ارتباطه و اون خانم دوست پسر داشته؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
وای خدا بسهههههههههههههه دیگههههههههههههه جو سایت شده خیانت بابا درسته اینجا واسه دلداریه اما نه ا ...

والا نمیگم شوهر من خوبه شاید بدباشه اما هرچی ادم بی خبر باشه زندگی خودش راحتتره ادما مشکوک میکنن

وای خدا بسهههههههههههههه دیگههههههههههههه جو سایت شده خیانت بابا درسته اینجا واسه دلداریه اما نه ا ...

کسی به زور شما رو مجبور نکرده که تو تاپیک باشین بعدم من خودم بلدم که روانشناس و این جیزا شما اگر نمیتونی کمکی کنی پس حال ادمو خراب نکن