2777
2789

عزیزم عطسه نشانه کروناست سرما خوردگیه  حساسیته  بعضی وقتام الکیه.... من همیشهخدا چشمتم قرمزه  بدبین نشو

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا بیشترتوضیح بدهید من 14سال سابقه برخوردبامعتادین دارم

شوهرم چند سال پیش اعتیاد داشت بعد قرص مصرف کرد و ترک کرد سه سال مطمئن بودم که مصرف نمی کنه اما الان نزدیک شش ماها دوباره دیر اومدن چرت زدن چشماش خیلی قرمز میشه میگه از جوشکاریه ولی من با ور نمیکنم به خدا خسته شدم با دوتا بچه راه به جایی ندارم

شوهرم چند سال پیش اعتیاد داشت بعد قرص مصرف کرد و ترک کرد سه سال مطمئن بودم که مصرف نمی کنه اما الان ...

اگه رابطه جنسیش طولانی میشه و دیربه دیرمیادسمتت،شبهادیرمیخوابه صبحهابه سختی پامیشه صبحها بسیار بداخلاقه وکلادرروزحداقل دوباردرروزحالش عوض میشه معتاده 

معین اسدی انبارسرامیک
شوهرم چند سال پیش اعتیاد داشت بعد قرص مصرف کرد و ترک کرد سه سال مطمئن بودم که مصرف نمی کنه اما الان ...

داروخانه کیت تشخیص اعتیادداره ازشون بپرس چه جور استفاده میشه آخرشب بگو ادرارکنه روش

معین اسدی انبارسرامیک
دوازده ساله دوتا بچه دارم

پس به طلاق فکرنکن بفکرپاکیش باش بنظروتجربه من بخاطر گران شدن وکاروتلاش هیچ متاهلی نمیتونه ترک کنه حداقل شش ماه بایدتواستراحت کامل باشه

معین اسدی انبارسرامیک
پس به طلاق فکرنکن بفکرپاکیش باش بنظروتجربه من بخاطر گران شدن وکاروتلاش هیچ متاهلی نمیتونه ترک کنه حد ...

دیگه از جنگیدن خسته شدم سه سال فقط بحث و دعوا تا ترک کرد که به قیمت از دست دادن ابروم تموم شد و الان دوباره بعد از سه سال مصرف کردن دیگه تحمل و اعصاب سالهای اول نیست 

دیگه از جنگیدن خسته شدم سه سال فقط بحث و دعوا تا ترک کرد که به قیمت از دست دادن ابروم تموم شد و الان ...

طلاق ونگیرومهریه کامل کامل بگیرتابچه هاتوبزرگ کنی چندسال دیگه میوفته کارتن خوابی دیگه همه پولاروتموم میکنه این بخاطرخودشه

معین اسدی انبارسرامیک