مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 عنوان بارداری با کلومیفن.خواهش میکنم بیاین 106 بازدید | 9 پست سلام خانوما.کسی هست ک قرص کلومیفن خورده باشه؟و ماه اول ک قرص خوردین باردار شدین؟بعد چند وقت باردار شدین؟من تنبلی تخمدان ندارم.فقط هورمون پرولاکتینم یکم بالا بود ک قرص کابرگولین خوردم یه مدت. ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم 1399/06/24 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26870 همون نمیذاره باردار شیتا بارداری ادامه بده کابرگولینو 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 برمو کریپتینم خوردی؟پرو لاکتینت متعادل شده؟دورت چطوره؟ نه نخوردم.ازمایش ندادم دوباره ۳ هفته اس قرصم تموم شده.دوره هام منظمه.فقط چند روز قبل پریودی لکه بینی دارم ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 همون نمیذاره باردار شی تا بارداری ادامه بده کابرگولینو اخه دکتر بهم چندتا داده بود هفته ای یکی بخورم.تموم شده ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
noonkhame عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 513 ازمایش بده حتما .. تا پرولاکتین متعادل نشه تخمکگذاری طبیعی نمیشه ...
مامان__منتظر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 3509 من سه دوره کلومیفن خوردم ماه اول ۵ شب شبی دوتا اه سوم و چهارم ۵ شب شبی ۳تا ماه سوم باردار شدمدوقلو دارم اگر هر دو برام بمونن ان شاءالله
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 ازمایش بده حتما .. تا پرولاکتین متعادل نشه تخمکگذاری طبیعی نمیشه ... این هفته حتما میرم ازمایش میدم ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 من سه دوره کلومیفن خوردم ماه اول ۵ شب شبی دوتا اه سوم و چهارم ۵ شب شبی ۳تا ماه سوم باردار شدم ... انشالله.دکتر بهتون داد؟مشکلی نداشتین؟پریودتون منظم بود؟ ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
مامان__منتظر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 3509 انشالله. دکتر بهتون داد؟ مشکلی نداشتین؟پریودتون منظم بود؟ بله کاملا منظم بود پرولاکتین هم نرمال بود چند ماه ناباروری داشتم