2777
2789
عنوان

بیاید از خوبیای همسراتون بگین

1831 بازدید | 129 پست

والا انقد تاپیک خیانت دیدیم خسته شدیم ببینیم این تاپیکم میره پربازدیدا یافقط خیانتیا میره

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

صبور مهربون رمانتیک و همیشه اولویتش منم. و کلی خوبیه دیگه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم مهربونه خیلی و واقعا دوسم داره حالا بماند که گاهی وقتا عصبی میشه گاو بازی درمیاره ولی میدونم دوسم داره😀😀😀😀

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

خوبیاش زیاده ولی الان اعصابم از دستش خورده

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچم سرتاپاخوبیه بدی نداره

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
عشقتون پایدار عزیزم

فدات عزیزم مرسی😍😘🌹

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

فوق العاده دست و دلبازه

با اینکه خودم درامد دارم ولی هروقت ازش پول خواستم بدون اینکه بپرسه میخوای چکار بهم داده،حتی شده در عرض یکروز خرج کرده باشم بازم ازش بخوام میده و نمیپرسه چکار کردی،مهربون،باسواد و باشخصیت و با ادب و یه پدر نمونه و اینکه میدونه با بچه ها تو هر موقعیتی چطوری رفتار کنه.تنها ایرادش اینه اشغال نمیبره من باید ببرم😂

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
خیلی از خانومایی که خوبن و اهل زندگی ان خیانت میبینن پس چرا تو قران میگه زن خوب با مرد خوب؟؟؟

عزیزم بیایم یه بار از خیانت حتی اسمشو حرف نزنیم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

به شدت وفادار...دست و دلباز ...مهربون...خیلی دوسم داره ..اولویت اولش منم و پسرمون

خیلی حمایتم میکنه ...مثبت نگر و همیشه شاد و خندانیم جفتمون....واسه حرف زدن باهام وقت میزاره به درد و دلام گوش میده ....اقا جنتلمن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉