2777
2789

سلام هفته ۷ بارداری ام دیروز چن ساعت کار سنگین کردم شبش دیدم لکه بینی افتادم

ببخشین ی جیزی قهوه ای رنگ مثل خونابه 

خیلی کمه ولی قطع نمیشه

چیکارکنم

شما تجربه داشتین؟سقط شد یا موند بچتون؟

فردا نوبت دکتر دارم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

ای وای منم تو هفتم این چند روزم خیییییلی کار کردم فعلا ک قسر در رفتم نمیدونم. ولی لک فم نکنم چیزی باشه حالا فردا برو دکتر ی سونو بده. هنوز سونو قلب نرفتی؟ منم نرفتم  

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

منم ۸ هفتم ولی از همو اول لکه بینی دارم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای منم تو هفتم این چند روزم خیییییلی کار کردم فعلا ک قسر در رفتم نمیدونم. ولی لک فم نکنم چیزی با ...

نه نرفتم کلا

فقط بی بی چکم مثبت شده

گفتم دیگه دکتر و سونو رو بذارم هفته ۸برم باهم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
منم ۸ هفتم ولی از همو اول لکه بینی دارم

چرا ؟؟درچه حده؟دکتر چی گفت؟

نه نرفتم کلا فقط بی بی چکم مثبت شده گفتم دیگه دکتر و سونو رو بذارم هفته ۸برم باهم

ینی آزمایشم ندادی؟؟؟؟ بابا دمت گررررررررممممم

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
نگران نباش ان شاالله چیزی نیست لکه بینی اوایل بارداری پیش میاد گاهی

خیلی کار کردم

خیلیاااااااا درحد خونه تکونی

الان انقدخودمو فش میدم😔

ینی آزمایشم ندادی؟؟؟؟ بابا دمت گررررررررممممم

نه آزمایشم ندادم

به خاطر استرس عدد بتا و بیماری کرونا نرفتم

خیلی کار کردم خیلیاااااااا درحد خونه تکونی الان انقدخودمو فش میدم😔

الان سرزنش و استرس بدتر از اون لکه بینی هست برات

آروم باش و فردا یه سر برو دکتر تا خیالت راحت بشه 

و دیگه اینقدر به خودت فشار نیار 

کار همیشه هست و هیچ وقت تمومی نداره پس به فکر سلامتیت باش سه ماه اول حساسه

خیلی کار کردم خیلیاااااااا درحد خونه تکونی الان انقدخودمو فش میدم😔

منم حامله میشم کلا کرمم میگیره خونه تکونی کنم فک کنم ویارمه. سر دخترمم همون هفته های اول کل زندگی رو ریختم بهم ک ی خونریزی وحشتنااااااااااکککککک کردم.الانم همینطور کل فرشا و قالیچه هارو دارم میشورم و میسابم.... خدا شفا بده

چرا ؟؟درچه حده؟دکتر چی گفت؟

رنگش قهوه ای کم رنگه دکتر هیچی شیاف داد ولی تعقیری نکرد فردا میرم پیشش

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه آزمایشم ندادم به خاطر استرس عدد بتا و بیماری کرونا نرفتم

ینی راضیم ازت با أین خونسردیت. من یبار روز موعد رفتم یبارم پنج روز بعد ببینم بالا رفته یا نه. من دیگه حرفی ندارم

ینی راضیم ازت با أین خونسردیت. من یبار روز موعد رفتم یبارم پنج روز بعد ببینم بالا رفته یا نه. من دیگ ...

خخخخ منم به خاطر همین نرفتم که فکرمو درگیر نکنم

خونسردی که همه میگن بهم😀