2777
2789

سلام ببخشید دلیل اینکه کیک خامه ای من حالت سنگین داره و چسبندس و یه جوریه چیه؟همه نکاتو رعایت میکنم اما نمیدونم انگار یه تیکه خمیر میخورم😕ممنون میشم عیب کارمو بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توفر درست میکنی  یا توستر ؟

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

عزیزم من کیک سازم 

میشه مراحل کارت رو توضیح بدی ک بگم کجای کارت ایراد داره

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

مشکل از کیکته احتمالا

کیکتو سه با الک کن 

تخممرغم خوب بزن 

زرده و سفیده رو جدا کن 

ک بافت کیکت خمیری و سفت نباشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
عزیزم من کیک سازم  میشه مراحل کارت رو توضیح بدی ک بگم کجای کارت ایراد داره

۳ تا تخم مرغ و وانیل و یه لیوان شکر هم میزنم تا کرم رنگ بشه ۱ لیوان شیر ونصف لیوان روغ اضافه میکنم با دولیوان ارد و ب پودر یه شب میزارم تو یخچال بعدش با اب کمپوت و خامه درست میکنم یکروز تو یخچال بمونه 

ممنون میشم عزیزم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز