2777
2789

یاعلی:

سلام به همگی حتی اونهایی که توهین کردن

از همون روزی که گفتین دیگه پاهایه بچمو روزی یه بار میشورم😃سعی کردم وسواس نجس وپاکیمو کمی کنترل کنم

از همتون ممنونم این همه حرفهایه شما باعث شد کمی تنبلی رو کنار بزارم😍

اماچرا باز تاپیک زدم چون اونو ترکوندین ومن واقعا دوست دارم تاپیکم باشه تا اگه واقعا کسی نمیتونه ومشگل مالی داره از این روش من استفاده کنه پس لطفا گزارش نزنین.

خوب واسه کمتر استفاده شدن پوشک ......

از پارچه هایه کهنه که دارین یه مستطیل به ابعاد داخل مای بی بی برش بزنید وداخل مای بی بی پهن کنید وحالا به پاهایه بچه ببندین وقتی بچه پی پی کنه رو پارچه میکنه وموقع تعویض پارچه رو دربیارین بندازین و دوباره پارچه تمیز دیگه کف مای بی بی بزارید سعی کنید هربار پایه بچه رو با وازلین چرب کنین

دراین روش دیگه لازم نیست با پی پی بچه که هنوز مای بی بی پره جیش نشده اونو بندازین...

من با این روش روزی یک الی دو تا مصرف میکنم  درضمن من اصلن نمیتونم کهنه استفاده کنم چون هم واسواس دارم وهم تنبل هستم وواقعا نمیتونم بشورم

درضمن اینجوری لباسهایه کهنتون مورد استفاده قرار میگیره

موفق و موید باشین مادرهایه گل ایران زمین😍😍

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کهنه بچه از داروخانه میگیرم با شرت گره ای میشورم با صابون مای بیبی فقط شب😐

موفق باشی من نمیتونم بشورم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
این کارا چیه ، موقع بچه آوردن فکر پوشکشم بکنین ، از خرج های اضافی تون بزنین ، از پارچه کهنه عفونت جذ ...

عزیزالان میان میخورنت که به اسی بی احترامی کردی

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم

من چه برای دخترم چه الان برای پسرم کهنه متری میخرم 

با شرت دوگره فیروز یا همون مشما

سیسمونی دخترم مینی واش خریدم هرسه ساعت عوضش میکنم و دو روز یه بار با آب داغ و پودرصابون مینی واش دو دور میشوره بعد که تمیز شد میریزم لباسشویی با نرم کننده که آبکشی و خشک بشه

این کارا چیه ، موقع بچه آوردن فکر پوشکشم بکنین ، از خرج های اضافی تون بزنین ، از پارچه کهنه عفونت جذ ...

لباسهایه کهنه رو تمیز میشورم بعد استفاده میکنم وتاحالا هم هیچکدوم عفونت نگرفتن

من وقتی کلاس قبل از زایمان رفتم گفتن پوشک چون زیاد میمونه به بچه باعث عفونت میشه

من پارچه متری میخرم و استفاده میکنم اینطور هر سه ساعت باید عوض بشن خیلی بهتره

هر مدت یه بارم ضدعفونیشون میکنم و اتو میزنم

خبر دارید ک چه ظلمی در حق کودک میکنید دیگ 

واسه چی اخه ای بابا

صد در صد موافقم

کسی‌که از اول تو خرج پوشک میمونه بعداً میخواد سر خرج‌هاب اصلی چه‌کار کنه