2777
2789

سلام دوستان، من سه روز از موعدم میگذره و سه روزه کمردرد وحشتناک دارم دقیقا علائم پری رو دارم ولی هنوز خبری نیست، دیروز صبح بی بی چک زدم منفی بود، ترشحات سفید غیرکشدار هم دارم

حالا موندم این کمردرد افتضاح واسه چیه؟ ممکنه باردار باشم؟ برم آز بتا بدم؟ همچین تجربه ای داشتین؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همینطوری بودم اما نمیشدم روانی شدم تا ده روز گذشت دیدم نه نمیاد، رفتم آز ،حامله بودم

عزیزم 

بعد ده روز آزمایش بتات چند بود؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

آره من همینجوری بودم چون حدس شم نمیزدم دنبال بی بی چک هم نبودم و همش تخم شوید و چیزای پریود آور میخوردم و در آخر هفته ۶ فهمیدم باردارم

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

عزیزم وقتی بی بیزاشتی اصولا باید مثبت میشد ولی خوب بازم وقت داری بزاری 

منم کمر درد شدید با دل درد وحشتناک داشتم چند روز مونده به پری لکه قهوه ای دیدم و اصلا تموم نمیشد بی بی زدم مثبت بود

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد