2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نترس ان شاالله بارداری منم درحال آی وی افم تو مرکزمون یه خانومی بود می گفت روز ۱۲ بیبی زدم منفی بود اصلا نمی خواستم برم آز شوهرم بزور منو برد بتام ۱۰۰۰ بود دوقلو باردار بود.ان شاالله مثبتی عزیزم.شما کدوم شهرید

من تهرانم رویان میرم ماه دیگه انتقال جنین دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم میشه توضیح بدید در مورد روند کار و هزینه هاش ؟ ای وی اف کردید شما ؟

من الان تو دوره ای وی اف هستم 7 تومن داروهام شد 6 تومن برای مرکز ناباروی نزدیک دوتومنم پول ازمایشام

من الان تو دوره ای وی اف هستم 7 تومن داروهام شد 6 تومن برای مرکز ناباروی نزدیک دوتومنم پول ازمایشام

بدون بیمه ؟ 

ببخشید میشه بگید شما مشکلتون چی بود ؟

من ذخیره تخمدانم شده ۰.۰۵ دکتر گفت این ماه نشه باید بری ivf

عزیزم نترس ان شاالله بارداری منم درحال آی وی افم تو مرکزمون یه خانومی بود می گفت روز ۱۲ بیبی زدم منف ...

واقعا امیدوار شدم فردا برم آزمایش بدم که تا عصر جوابش بیاد دق میکنم 😔

واقعا امیدوار شدم فردا برم آزمایش بدم که تا عصر جوابش بیاد دق میکنم 😔

ان شاالله مثبته نگران نباش.بار چندم بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بدون بیمه ؟  ببخشید میشه بگید شما مشکلتون چی بود ؟ من ذخیره تخمدانم شده ۰.۰۵ دکتر گفت این ماه ...

من مشکل از همسرمه با بیمه و دفترچه و اینکه داروهاش گرونه هر دفعه ی میلیون بیشتر پول دارو دادم البته حالا ممکنه یکی دوتومن واسه بعضیا کمتر شه

عزیزم میشه توضیح بدید در مورد روند کار و هزینه هاش ؟ ای وی اف کردید شما ؟

عزیزم من تا الان با همه هزینه ها یعنی سونو و دارو و آزمایش و همه ۱۱ تومن شده البته بدون انتقال

واسه انتقال باید آز کرونا بدیم که میشه ۱۶۰۰ و خود انتقالم ۲ تومنه سرجمع نزدیک ۱۵ تومن میشه