2777
2789
عنوان

بنظرتو این اخلاقم بده یا خوب؟

85 بازدید | 5 پست

نامزدم سربازه و هروقت بیاد همو میبینیم یبار کلا ۱ ماه نشد همو ببینیم وقتی اومد ۴ روز کامل همش میرفتیم بیرون البتع گاهی هم الکی میگم وقت ندارم یا واقعا نمیشه برم .... خودش میگه دوست دارم ببینمت باهات وقت بگذرونم اگر نه میتونم برم پیش دوستام یا اصلا نگم که اومدم واست ارزش قائلم (چن بار نرفتم ناراحت شد) حالا مامانم دیشب غر میزنه میگه چرا هروقت میگه میرید بیرون الان میگه بی خانوادس منم گفتم من هروقت میخام برم بیرون با اون میرم بی احترامیه اگه بخاد باهاش برم و نرم بقول خودش ارزش قائله چیکار کنم واقعا گیجم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اکثر نامزدا هر روز با هم بیرون و کسی هم بهشون نمیگه بی خانواده اینکه براش وقت بزاری اشتباه نیستکار اشتباه اینه حتی اگه کار داشته باشی یا حالت خوب نباشه یا با کس دیگه وعده داشته باشی بازم با اون وقت بزاری