2777
2789
عنوان

درس خوندن درسن ۳۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 46 پست
کلاس رفتید یا خودتون توی خونه خوندید

فقط کتاب درسی گرفتم، و واسه هر درس با تحقیق، یه کتاب که بهترین تستا رو داره خریدم.

البته کنکورای سالای قبل و کنکور آزمایشی، خودم دانلود کردم و طبق زمانبندی آزمون از خودم گرفتم.

رشته دبیرستانم ریاضی بود، الان تجربی شرکت کردم

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربی بودم وخالا می خوام انسانی شرکت کنم

خیلیم عالی

فقط قبلش سرچ کن، از اینستا پیجای مشاوره ای بخون.

از سایتای گزینه دو و قلمچی، تجربه های افراد موفق تو رشته انسانی و راهنماییاشونو بخون.

ببین واسه هر درسی کدوم کتابا واسه تست بهتره تا نخوای بیخودو الکی هزینه کتاب اضافه بدی. به جز کتابای درسی، چنتا کتاب تست کافیه، مختصر و مفید.

با اراده محکم و آهنین و صبوری قطعا میتونی به هدفت برسی😉

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
می خوام تو خونه درس بخونم .وپیام نور...

اگه پیام نور میخوای که کارت خیلی راحت تره.ایشالله با اراده قوی و تلاش موفق میشی.فقط چون از درس و کنکور  دور بودی از همین الان شروع کن.هر چی زودتر شروع کنی به موفقیت نزدیکتر میشی.

کارهم براشون پیدا شد یا نه دلی درس خوندن

کار داشتش ترفیع گرفت با دکتری

مطمعن باش کار هست همیشه

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ببخشید عزیزم، مادرتون انگیزشون چی بود از گرفتن دکتری؟ 

کلا عاشق درس خوندن بود هم سرگرم میشد هم اینکه برای کارش ترفیع میگرفت شغلای دولتی معمولا اینطورین که با بالا رفتن مدرک ترفیع میدن مزایای بیشتر ک حقوق بیشتر خودش انگیزه ست...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ببخشید عزیزم، مادرتون انگیزشون چی بود از گرفتن دکتری؟ 

راستی اینم بگم خیلیم اذیت شد و سختی کشید ولی الان خیلی راضیه میگه ارزششو دشت بعضی شبا حتی زنگ میزد به من میگفت دیگه خسته شدم... منظورم اینه که این چیزارم داره... به قول معروف نابرده رنج گنج میسر نمیشود 😃😃