2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم با نظر برادر من موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 31 پست

خنده داره

اون پزشکی که چه پرستیژ و درامدی داره رو با یه معامله گر ملک مقایسه میکنن؟! 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
لطفا ناراحت نشو برادرت یه احمقه به تمام معناست.اگر پول و ملک داشت اما هرروز به چشمت اشک بود یکیش خون ...

نه ناراحت نمیشم خوشحالم میشم چون اینجوری باعث میشه کمتر غصه بخورم از حرفاش

مامانمم همش میگه اینو ولش

خواهرمم همیشه میگه از حسودیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی مثلا؟منظورتون رو متوجه نشدم

ببین پول و استقلال مالی مهمه فردا پس فردا میخواید کجا زندگی کنید؟ شوهرت از خودش خونه داره؟ تو بیست و هشت سالته و این سن کمی نیست. قراره تا کی منتظرش  باشی؟ به اینا فکر کردی؟

استار تر داداشا بعضیاشون همینن واقعا معذرت میخوام ولی انگار مرض دارن معلوم نیست چرا اینقدر حسادت و پروبازی در میارن کاملا درکت میکنن

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

دلالی تو ایران جز کثیفترین شغل هاست

بدون زحمت و بدون پرداخت مالیات خون مردم رو میریزن تو شیشه و پولدار میشن

میدونی چقدر از این گرونی ها بخاطر کثافت کاری همین دلال هاست؟!

البته اینم بگم که دلال کاردرست و حلال خور هم هست که طبیعتا نمیتونه یه شبه راه صد ساله بره 

نه فقط پزشک، که هر شغل و رشته ای که با تلاش و پله پله بالا رفتن و فایده رسوندن به جامعه در ارتباط باشه، شان و جایگاهش هزار برابر بالاتر از دلال ها هست

به نظر من حسادت برادر شما در برابر اون اقای پزشک کاملا واضحه

از الان حواست باشه که برادرت الکی موش دوونی نکنه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
بهش بگو پزشک بودن با دلالی قابل قیاس نیست یه دلال فقط می‌تونه پول در بیاره و اکثر مواقع کلاهبرداری و ...

عزیزم حرف دل منو میزنی

ولی همینجا تو همین تاپیک نظراتی هست که کاملا برعکس من و شماست.

نمیدونم والا هرکسی یه عقیده ای داره دیگه.

عزیزم حرف دل منو میزنی ولی همینجا تو همین تاپیک نظراتی هست که کاملا برعکس من و شماست. نمیدونم والا ...

بهش بگو مهم شعور و فرهنگ طرف مقابله وگرنه به پول باشه که دزدا هم پولدارن😒

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

ببخشیدا ولی اگه ی مملکت درست داشتیم داداشتون از گرسنگی تو خیابون بود .دلالی ساختمونم شد شغل . به شوه ...

خواستم بهش بگم تو و دوستات تا حالا یه کلمه درس خوندید؟

شیفت شب میدونید چیه؟

بخدا شوهر من انقد اهل حرام و حلاله وقتایی که شیفته محاله از تلفن بیمارستان زنگ بزنه به من که بیت الماله

من نمیگم دلالا حرام خورن ولی میگم ارزش کسی که اینهمه درس میخونه و رسالتش نجات جون آدماس برابره با کسی که معامله جوش میده و پول میگیره!

خواستم بهش بگم تو و دوستات تا حالا یه کلمه درس خوندید؟ شیفت شب میدونید چیه؟ بخدا شوهر من انقد اهل ...

ناراحت نباشید دنیا این جور نمیمونه کافی اوضاع جنگی بشه بعد ببینه داداشت خونه هاش بدرد میخوره ولی شوهر شما همه جای دنیا رو دست میبرنش.ولی خارج از این بحث به شوهرتون بگید از سرمایه گذاری هم غافل نشه حقوقشو سکه و طلا و مشارکت ساختمون کنهر