شوهرم خیلی رواعصابمه دلم میخواد بمیرم از لحاظ جنسی خیلی سرده کلا از هم جدا می خوابیم یه دختر ۱ ساله دارم ۲ ساله ازدواج کردم محبت عاطفی نداره از لحاظ مالی بخواد یه روسری برام بخره باید ۲ روز اشک بریزم آخرم نمیخره همش سرش توگوشیه یا سرکار یا غذا میخوره یاخوابه یه دست و پاچلفتی به تمام معناس همه چی و خراب میکنه میکنه بعد عرضه درست کردن نداره بابام یا بقیه باید درست کنن فشار زندگی و این مشکلات از یه طرف بچه داری همشم انتظار داره دور خانوادش باشم و مهمونی بدم من همش ۲۵ سالمه دیگه کم اوردم دستم و بچه بسته نمیدونم چکار کنم خدا منو بکش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
مثلاً مشاور چی میخواد بگه که مشکلات ما رو حل کنه همشون پول کلان میگیرن یه ربع هم وقت میذارن بعد بی هیچ نتیجه ای پا میشی میری
بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
همین نقطه ضعفه براش.چندروز دندون رو جیگر بزار ببینه بدون تو نمیتونه ترس میفته تو جونش.من نظرم اینه که فقط اینطوری به خودش میاد و قدر تورو میدونه.باز خودت میدونی گلم
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌