2777
2789
عنوان

شوهرم منو دیوونه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 41 پست

یه بار برای همیشه تکلیفتو باهاش مشخص کن .بگو یا درست میشی و مشاوره میری یا طلاق و مهریه بچه هم مال خودت .بترسونش احتمالا جواب بده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
میدونستی و انتخاب کردی ببخشید رک حرف میزنم ولی اکثر زنای ایرانی همه چی رو شوهر میبینن

خریت نه من هزار بار ردش کردم دلم باهاش نبود انقدر رفتن و اومدن هزارتا واسطه فرستادن الان با بچه نابودم چه خاکی تو سرم کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ماه بعد ازدواج باردار شدم

خب جلو گيري ميكردي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
یه بار برای همیشه تکلیفتو باهاش مشخص کن .بگو یا درست میشی و مشاوره میری یا طلاق و مهریه بچه هم مال خ ...

هزار با تهدید کردم بیخیال خونسرد فقط من دارم نابود میشم

هزار با تهدید کردم بیخیال خونسرد فقط من دارم نابود میشم

عملی ش کن.بچه رو بزار پیشش برو خونه پدرت.یکم تحمل کن تا درست شه.بچه به محبت هردوتون نیاز داره.و اگه تو حالت خوب نباشه نمیتونی مادر خوبی هم براش باشی

چرا تا هر چی میشه میگین مشاور؟؟؟

مثلاً مشاور چی میخواد بگه که مشکلات ما رو حل کنه همشون پول کلان میگیرن یه ربع هم وقت میذارن بعد بی هیچ نتیجه ای پا میشی میری

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
بدون بچه م میمیرم بعد عرضه نگه داشتن بچه م نداره 

بچه رو پیشش نذار

چند سال پیش یکی از فامیلمون لج کرد بچه شو گذاشت پیش شوهرش و قهر کرد رفت خونه باباش یک ماه بود هزار بار دور از جون بچه ت باشه بچه مرد

بدون بچه م میمیرم بعد عرضه نگه داشتن بچه م نداره 

همین نقطه ضعفه براش.چندروز دندون رو جیگر بزار ببینه بدون تو نمیتونه ترس میفته تو جونش.من نظرم اینه که فقط اینطوری به خودش میاد و قدر تورو میدونه.باز خودت میدونی گلم