2777
2789

علایم که متفاوته برای هر شخص من خودم به شخصه شبیه دیگری از اطرافم نبودم! قرص بهم آزیترومایسین دادن کلداستاپ اون قرص مالاریا اسمش یادم نیست هیدروکسی داشت توش و قرص اسلتامیویر که نوع گرونتری از تامی فلو هست! دمنوش سرخارگل برام عالی بود اثرش و اینکه اگه بهتون ناپروکسن دادن نخورید و اطلاع رسانب کنید کروناییها نخورن

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!

سلام همسر من گرفت... داروی مفید مولتی ویتامین قرص جوشان ...آمپول های ویتامین ... بعضا آزیترومایسین... و گیاهی های که واقعن تاثیر زیادی داشت.،،، دمنوش چای کوهی،اویشن، زنجفیل.. گلاب...عسل ابلیمو... سیر گردو انجیر...داروی امام کاظم... داروی جامع امام رضا...مصرف زیاااد مایعااات اونقدری که ادرار رنگش شفاف بشه بی رنگ بشه....غذا های طبع گرم مصرف بشه بیشتر گوشت گوسفند خورده بشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم که متفاوته برای هر شخص من خودم به شخصه شبیه دیگری از اطرافم نبودم! قرص بهم آزیترومایسین دادن ک ...

من خودم گرفته بودم ناپروکسن برام تجویز کردن واقعا کمکم کرد، واینکه چه مدتی از بهبودیتون میگذره؟من استامینوفن شنیدم که خوب نیست

من خودم گرفته بودم ناپروکسن برام تجویز کردن واقعا کمکم کرد، واینکه چه مدتی از بهبودیتون میگذره؟من اس ...

ناپروکسن عزیزم ایست قلبی میده شما شانس اوردین پدر دوستم متاسفانه ! بماند !  بروفن مشکل سازه استامینوفن موردی نداره! من سه ماهه رد کردم ولی هنوز دمنوش گیاهی میخورم برای پیشگیری مجدد

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
چه دمنوشایی میل میکنید برای پیشگیری؟

دمنوش سر خارگل' دمنوش پونه نعنا' دمنوش اویشن شیرلزی و نعنا' دوتلی اخری یکم اشتها اور و ملینه' دمنوش زنجبیل و دارچین یه کوچلو رنده میکنم خیلی خیلی کم اندازه ق چایخوری با دارچین دم میکنم

دمنوش سر خارگل' دمنوش پونه نعنا' دمنوش اویشن شیرلزی و نعنا' دوتلی اخری یکم اشتها اور و ملینه' دمنوش ...

اویشن که من سالهاست میخورم با اینحال گرفتم اونای دیگه ام باید امتحان کنم،گروه خونیتون چیه؟ایا در طول سال لبنیات زیاد مصرف میکردی؟ویتامین دی چطور؟

من هم ۴۰ روز پیش گرفتم  علایم گوارشی فقط اوایل داشتم خوب شد داروهای دکتر را غیر ازسیتیریزن  برای خارش بدن وزینک پلاس هیچکدوم رو استفاده نکردم از ۱۴ روز دوم حالم خوب شد ولی دوبار بعدش رفتم آزمایش هنوز مثبت نشون میده گیری کردیم بخدا