تقریبا مثل کباب شامی هست فقط این آبگوشتیه اون سرخ کرده
گوشت چرخ کرده کم چرب با یدونه پیاز رنده شده و آرد نخودچی که ترجیحا خودتون درست کرده باشید چون تو کیفیتش خیلی اثر داره با هم قاطی میکنیم و حسابی ورز میدیم من گوشت و پیاز میریزم تو غذا ساز بعد با آرد نخودچی مخلوط میکنم و یکمی آب میریزم تا خمیری بشه نمک و زردچوبه و فلفل و یه کمی دارچین میزنیم
بعد تو یه قابلمه پیاز داغ درست میکنیم با یه قاشق رب تفت میدیم برای سسش و گوجه را بدون پوست خرد میکنیم یا از پوره گوجه استفاده میکنیم میریزیم تو پیاز ها و اب میریزیم تا به جوش بیاد بعدش موادمون و کوچک تر از گردو بر میداریم گرد میکنیم و میندازیم تو سس که آماده شده
حدود ۱ساعت آماده اس
البته یه کمی مثل کوفته قلق داره که وا نره