2777
2789

بچه ها این غذا خیلی خوشمزه و مقویه خیلی هم راحته 

قیمه ریزه نخودچی😋😋😋

مخصوصا با ترشی و سبزی خوردن تو مایه های آبگوشته

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من فک میکردم مال کرمانه

ولی از گوش فیل متنفرم😰

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم مال کرمانه ولی از گوش فیل متنفرم😰

ربطش چیه😂 این غذاس اون شیرینی 

ولی گدشفیل با دوغ😋😋

ربطش چیه😂 این غذاس اون شیرینی  ولی گدشفیل با دوغ😋😋

نه خواستم بگم مثل اون نباشه یه وقت 

ولی تاحالا این رو نخوردم بااینکه چهارسال دانشجو اصفهان بودم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
طرز تهیه

تقریبا مثل کباب شامی هست فقط این آبگوشتیه اون سرخ کرده

گوشت چرخ کرده کم چرب با یدونه پیاز رنده شده و آرد نخودچی که ترجیحا خودتون درست کرده باشید چون تو کیفیتش خیلی اثر داره با هم قاطی میکنیم و حسابی ورز میدیم من گوشت و پیاز میریزم تو غذا ساز بعد با آرد نخودچی مخلوط میکنم و یکمی آب میریزم تا خمیری بشه نمک و زردچوبه و فلفل و یه کمی دارچین میزنیم 

بعد تو یه قابلمه پیاز داغ درست میکنیم با یه قاشق رب تفت میدیم برای سسش و گوجه را بدون پوست خرد میکنیم یا از پوره گوجه استفاده میکنیم میریزیم تو پیاز ها و اب میریزیم تا به جوش بیاد بعدش موادمون و کوچک تر از گردو بر میداریم گرد میکنیم و میندازیم تو سس که آماده شده

حدود ۱ساعت آماده اس

البته یه کمی مثل کوفته قلق داره که وا نره

نه خواستم بگم مثل اون نباشه یه وقت  ولی تاحالا این رو نخوردم بااینکه چهارسال دانشجو اصفهان بود ...

نه عزیزم گفتم یه غذای نونیه و خوشمزه