2777
2789

سلام دوستای گلم 

بنظرتون درهفته اول بارداری هم پرییدن یاتحرک زیاد باعث سقط میشه ؟خوشحال میشم بانظرتون کمکرکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته اول چجوری فهمیدی بارداری

دقیقا

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

اره خطرناکه ولی من خودم نمیدونستم باردارم فقط خدا میدونه چه کارا که نکردم میرفتم بالای کابینت همونجوری هم میپریدم پایین چن تا موکت شستم چند بااااار مبل هارو جابه جا کردم ولی خدارو شکر چیزی نشد

معمولا نه زیاد چون هفته های اول هنوز به اون صورت خبری نیست

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

من نمیدونستم حامله ام میرفتم کلاس ورزشی هر روزم شربت زعفرون با گلاب می خوردم بچمم سقط نشد فکر می کنم به بدن بستگی داره یکی یکم زعفرون یا کار کن سقط میشه یکی می بینی کلی کار سنگین می کنه هیچی نمیشه

مطمعن نبودم خودمم الان هفته دوممه ولی یه خانم اینجا سریع تشخیص میده 

هفته دومی تشخیص داد بارداری؟ همه اینجا تو شک هستن ک هستن یا نه پس به اونام بگه گلم

پریودت عقب افتاده؟ بیبی زدی مثبت شد؟

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
مطمعن نبودم خودمم الان هفته دوممه ولی یه خانم اینجا سریع تشخیص میده 

چطوری؟ از رو چی؟ شمارو چطور تشخیص داد؟؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!