2777
2789
عنوان

خانمای بارداری که بوی بعضی غذا ها حالتونو بد میکنه بییاد

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 51 پست
من تا اخر از بوها بدم میومد مخصوصاً بوی خورشت مرغ و چلوکباب و پیتزا، گرچه دیگه بالا نمیاوردم

من مخصوصا از مرغ بدم میاد قبلا دوس داشتم ولی وقتی حالا میبینم حالم بد میشه😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجورم تو خواب پهلو به پهلو بشم یا بخوام از جام پاشم از نوک انگشتم تا کمرم رگام جمع میشه

اخ اخ منم

خیلی وحشتناکه

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
من مخصوصا از مرغ بدم میاد قبلا دوس داشتم ولی وقتی حالا میبینم حالم بد میشه😞

منم غذای مورد علاقه و نورچشمی م خورشت مرغ ربی بود الان اسمشو نوشتم گلاب بروت تهوع گرفتم

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 
لگن دردم داری ?

لگن درد از چن ماه پیشه ک دارم یهو وسط راه رافتن دردش شدید میشه

ن میتونم دیگه راه برم ن وایسم ن بشینم...اگر تو خیابون باشم ک انقد سختم میشه

ولی این ک رگ پشت پام میگیره تازگیا شدیدتر شده

لگن دردمم شدید تر شده

وای ی راه رفتن عادی برام عذاب شده

تو خوابم یهو میگیره ک نفسم بالا نمیاد

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
لگن درد از چن ماه پیشه ک دارم یهو وسط راه رافتن دردش شدید میشه ن میتونم دیگه راه برم ن وایسم ن بشین ...

عین همینم  تقریبا ، برای گرفتگی پاهات اگه کسی هست بگو ماساژت بده اب زیاد بخور و کلسیم حتما ابخور تو حموم بدنتو کش بده ورزش های کششی بکن بهتر میشی

رفتی سونو بچه چطوری بود ?برای من سفالیکه میگم شاید برای همون درد میکنه اخه خیلیا ندارن اما من میمیرم ...

باور میکنی دوهفته یبار میرم سونو ولی نپرسیدم اینو😂

ولی من علائمم جوریه دوستام میگن شاید بچت بریچ باشه

اخه لگداش پایینه

سرشو همش زیر قفسه سینم حس میکنم...فشار میاره ب قفسه سینم گ نفسم میگیره

عین همینم  تقریبا ، برای گرفتگی پاهات اگه کسی هست بگو ماساژت بده اب زیاد بخور و کلسیم حتما ابخو ...

اره شوهرم بیچاره همش پماد میزنه برام

باشه عزیزم

حرکت کششی ک میکنم بدتر میشه

باور میکنی دوهفته یبار میرم سونو ولی نپرسیدم اینو😂 ولی من علائمم جوریه دوستام میگن شاید بچت بریچ ب ...

منم همچین حسارو داشتم اما سفالیک بود ، تو سونوت که مینویسه برو ببین ،

چه خبره دوهفته یبار من کلا  چهار بار رفتم