2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لازمم

159 بازدید | 23 پست

خواب دیدم بچه دار شدم ( الان هم واقعا باردارم) زیر جای خواب بچم یه دونه چاقو و اسلحه بود. تعبیرشو کسی میدونه؟؟ 

الان از اینترنت سرچ کردم ولی به عقل خودم چرت نوشته بود هرکی بلده لطف کنه بم بگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بلد بود منم لایک کن

و من با  بازگشتی پرشکوه دوباره اومدم خدمتتون😎همون طور که اسمم رو مشاهده میکنید بنده معروف به هره مار دارم تو دلبری😌 اما میگذرم از عشق من همش سر سری😜 آآآآآ بیا وسط مهره مار دارم💃💃اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😕 😎چطو شما پسرا فک میکنید ارزو ما دخترا ازدواج😒 نه بوخدا ما ارزومون اینه که پاستیل 😥و نوتلا💜 و شکلات😋 و فست فود😄 بخوریم بخوریم و چاق نشیم😐   (  عاقا به جان خودم من کاربر جدید نیستم خواهر شوهرا فداتون نیاز به تبریک نی😂🙌)  انقدرم گیر ندین تو چرا با اینکه مجردی و فلانی سنت بهمان عضو سایتی بازم به جان خودن نه به جان شما همه فک و فامیل و ننه و بابا خبر دارن از عضویت من اینجا تازه 
ممنون عزیزدلمی تعبیرچاقووتفنگ میشه پسر صددرصدکه پسره بچت

خیلی ممنون قربونت برم . خانواده شوهرم‌خیلی بم طعنه زدن که تو دختر دار میشی تو مثه مادرتی پسر نمیاری. خیلی دعا کردم بچم پسر بشه . ممنون که نفوس خوب زدی برام عزیزم

خیلی ممنون قربونت برم . خانواده شوهرم‌خیلی بم طعنه زدن که تو دختر دار میشی تو مثه مادرتی پسر نمیاری. ...

خواهش میکنم..مامانم بارداربودخواب دیده یه چاقوروزمین دیده بعدیکی بهش گفته بودتوخواب این چاقومال تونیس ماله اون همسایتونه بده بهش.مامانمم فرداش براماتعریف کردرفت به همسایمونم گفت مامانم دخترآوردهمسایمون پسر⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

خواهش میکنم..مامانم بارداربودخواب دیده یه چاقوروزمین دیده بعدیکی بهش گفته بودتوخواب این چاقومال تونی ...

واقعا خواب تعبیر داره. خواب مادرت خیلی راست بوده مو به تنم سیخ شد به قرآن. 

بچه ت پسره آیا میشه عین پسر من عاشق تفنگ و شمشیر سر پیشیو ببرم من مختار لشکرخدا 

ای جان خدا پسرتو واست نگهداره عزیزدلم. من خودم دختر دوس دارم ولی چون بهم طعنه زدن از خدا پسر میخوام الان خداکنه خوابم راست باشه بچم پسر بشه دردت به جانم