2777
2789
عنوان

دارم میرم جراحی با تجربه ها بیان 😂

232 بازدید | 14 پست

یک ساعت دیگه دارم میرم جراحی دندون عقل نهفته و خیلی میترسم کسی تجربه ای داره ؟ 🙁

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تجربه دارم  چیزی نیس لثه رو برش میزنن دندونو میکشن میندازن دور لثه رو بخیه میزنن میگن خداف ...

دردش درد چه حده؟ 

مراقب های بعدش چی؟

دردش فقط همون درد امپول بی حسیه  ی هفته دندونت پانسمان داره بعد میری پانسمان رو ور میدارن  ...

آهان خیلی ممنون

از کجا فهمیدی پنهونه منم لثم باد کرده یه نوک دندونم داره  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بستگی به دکترت داره من دوتا نهفته رو عمل کردم یکی پیش یه آقای دکتر افتضاح بود یکی پیش یه خانم عالی ...

اینم بهترین دکتر تبریزه پنج میلیون برای دوتا دندون خواسته دیگه نمیدونم به من برسه چطور باشه