2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرمون اقتدار بدیم؟

456 بازدید | 2 پست

حفظ غرور مرد راز خوشبختی زنان است همونطور که یک خانوم نیاز به تعريف و توجه داره مرد هم نیاز داره احترامش حفظ بشه و بهش قدرت بدیم... 

اول اینکه از هرچیزی که ناراحت شدیم جلوی خودمون رو بگیریم و غر نزنیم غر زدن برابره با از چشم افتادن با آرامش به حرفاش گوش کنیم حتی اگه مخالفیم بزاریم حرفاشو بزنه مخالفتشو بکنه در بعضی موارد تایید کنیم البته اگه موافقیم تا حالت تدافعی و جبهه گیرانه از بین بره و بعد شروع به صحبت کردن کنیم 

در کارهای مهم باهاشون مشورت کنیم اجازه نه ولی مشورت کنیم تا بدونه نظرش مهمه توجه کنید کارهای مهم نه اینکه تا خونه مامانمون میخوایم بریم بگیم اجازه هست برم؟ 😑 در این مواقع بهتره بگیم انقدررر دلم تنگ شده برا مامانم اینا دوس دارم امروز ببینمشون ... 

برای یک مرد مهمه در جمع و در خانه احترامش حفظ بشه و بدونه حرفش مهمه برای خانومش 

آقایون دوس دارن در مسائل جدی خانومشون منطقی برخورد کنه نه اینکه گریه کنه یا لجبازی کنه تا حرفش به کرسی بنشونه حتی اگه خانومی باهمین روش حرفشو به کرسی نشوند بدونه ارزشی دربرابر شوهرش نداره 

نظر دیگه ای هست بگین درباره اقتدار دادن به شوهر؟؟ 

تو کارا گاهی ازشون کمک بگیریم و تشکر کنیم 

حس حامی بودن و قدرت بهشون میده

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان