2777
2789

سلام خانما.ما می خواستیم امسال بریم خونه ی خودمون بشینیم ولی مستاجر تخلیه نمیکنه تازه 1ماه و نیمه اجاره نداده خیلی ام پرروئه میگه اگر میتونید منو بیرون کنید اخه این چه حکمی بود که دادن اخه انصافه چرا فشار فقط باید به صاحبخونه باشه تازه ما که دوسال پیش پول رهن فقط 5 میلیون گرفتیم الان اجاره ها سر به فلک کشیده خودمون نمی تونیم پول تهیه کنیم برای رهن خونه بعد قاضی شورا میگه هر کار تا امروز کردی حالا ام بکن اخه این چه قانونی شد کی به داد ما بیچاره ها میرسه  

خدا می داند و بس ....

چه حکمی دادن؟

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوستمو با این ک قرار داد داشت و اصن صاحب خونهه خارج از کشور با حکم بیرونش کردن . الهی خیر نبینه فقط صاحب خونه

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
بعد چند وقت خونه رو تخلیه کرد ؟

۱ماه و نیم ۲ ماه بعد (اونم بخاطر اینک خونه پیدا نمیکرد )

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
کجایین که فقط ۵ میلیون پول رهن گرفتین😳

مال دوسال پیش بوده بعدشم شوهرم دلش سوخت گفت ادمای بدبختی اند ندارن بزار بشینن پارسالم دیگه زیاد نکرد

خدا می داند و بس ....
اگه برات امکان داره راه بیا  وضع مستاجرا از همه خرابتره الان

اخه ما خودمون مستاجر بودیم الان تخلیه کردیم نصف وسایلم خونه مامانمه نصفشم خونه پدرشوهرم خودم و شوهرم از هم جداییم اون خونه باباش منم خونه بابام

خدا می داند و بس ....