2777
2789

قبلا هم تاپیک زدم ولی جوابی نگرفتم ..من چن ماهه اقدامم‌همون اول دکتر رویا سام نیا رفتم نتیجه ای ندیدم ‌تو۶ماه حالا میخوام برم صراتی نوری.میگن خوبه واسه بارداری. کیا نتیجه گرفتن وجطور دکتریه .بگین لطفا

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بابا داشت به خاطر بچه ادم خودشو گناه کار نمیکنه 

این حرف و نزن عزیزم ..الان اکثرا جراحا مرد هستن نمیشه بگی گناهه..ادم مجبورباشه هرکاری میکنه....بعد تو اتاق عمل اکثرا دستیارا اقا هستن ..نمیتونی بگی که گناهه نمیخوام ..حتی شده ازدست ادم میگیرن تا رو تخت بلندت کنن حتی اونا لباستو میبرن بالا..

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
ایشالله خدا یک پسر بهت بده به قشنگی عکس پروفایلت🤲🤲⚘⚘

مرسی .هردومون سالمییم ولی نمیدونم چرا نمیشه.انشالله که بشه ..نشد مجبورمiui کنیم

این حرف و نزن عزیزم ..الان اکثرا جراحا مرد هستن نمیشه بگی گناهه..ادم مجبورباشه هرکاری میکنه....بعد ت ...

ادم باید تا اونجا که در توانشه از نامحرم دوری کنه چچون این به صلاح ادمه و بچه ای که قرار باشه از راه گناه بیاد نیاد بهتره من و شوهرم ناباروری داشتیم برای ایو ای گفتن باید شوهرم خود ارضایی کنه تا اسپرمش و دریافت کنن ولی هیچکدوم قبول نکردیم خود ارضایی یه گناه بزرگه بچه از این راه بیاد درسته؟

ادم باید تا اونجا که در توانشه از نامحرم دوری کنه چچون این به صلاح ادمه و بچه ای که قرار باشه از راه ...

اون واسه خوشی خودارضایی نمیکنه که گناه باشه..اره ازمایش اسپرم و تو آزمایشگاه اینجوری میگیرن

ادم باید تا اونجا که در توانشه از نامحرم دوری کنه چچون این به صلاح ادمه و بچه ای که قرار باشه از راه ...

ای وای .شماچرا میگن ازراه گناه؟ زبونم لال مگه زن باکسه دیگه میخواد رابطه برقرار کنه که میگی گناهه؟