2777
2789
عنوان

آمپول النوا

9169 بازدید | 21 پست

سلام کسی هست اطلاعاتی راجع به این آمپول داشته باشه و دکتر بهش داده باشه این آمپولو و اینکه کجا میشه تزریقش کرد من دکترم این آمپولو داده ولی دیشب بردم بیمارستان نشون دادم گفت ما نمیزنیم و فقط باید برید بیمارستانی که دکتر خودتون هست. نمیدونم چرا این حرفو زدن مگه چیه این آمپول اخه که نمیزنن؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

برای بارداریه؟بعضی امپولا گرونن هر جایی قبول نمیکنن بزنن منم یه سرم داشتم انقد اذیت کردن تا سیصد تومن گرفتن زدن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نشنیدم ولی به دکترت بگو.حتما یه شماره از دکترت بگیر تو مسیر بارداری از این سوااها خیلی پیش میاد که اگر ازش شماره داشته باشی کارت راه میفته

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نه نشنیدم ولی به دکترت بگو.حتما یه شماره از دکترت بگیر تو مسیر بارداری از این سوااها خیلی پیش میاد ک ...

دکترم دکتر عارفی تلفن زرن بهشون اعمال داره مگه ج میدن به راحتی درستش اینه که همون موقع که مینویسن دکترا یه اطلاعاتی بدن راجع بهش نه اینکه فقط بنویسن

دکترم دکتر عارفی تلفن زرن بهشون اعمال داره مگه ج میدن به راحتی درستش اینه که همون موقع که مینویسن دک ...

بعضی از تزربقاتی ها انجام میدن کجا هستی اگه تهرانپارس هستی بهت بگم بری کجا

معمولا دورنافه دیگه

منم برای ایوی اف خیلی از این اتفاقها برام افتاد ایشالا که نتیجه بگیری.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94

برو اینجا بپرس همه مثل خودت هستن شاید بتونن کمکت کنن

برو اینجا بپرس همه مثل خودت هستن شاید بتونن کمکت کنن

چجوری باید وارد این تاپیک شم ؟ بله دور ناف بودنشون میدونم میخوام بدونم چرا بمن این امپولو داده برای بعضیا یه عالمه آمپول میدن بمن اینو داده یدونشو دو میلیون پنجاه خریدم اونم با چهل پنجاه تا داروخونه رفتن پیدا کردم

چجوری باید وارد این تاپیک شم ؟ بله دور ناف بودنشون میدونم میخوام بدونم چرا بمن این امپولو داده برای ...

رفتم تو تاپیکشون هنوز کسی ج نداده ولی مرسی از راهنماییت مشکل شما چی بوده 

چجوری باید وارد این تاپیک شم ؟ بله دور ناف بودنشون میدونم میخوام بدونم چرا بمن این امپولو داده برای ...

تونستی جواب بگیری...منم برای بچه دوم دچار نازایی شدم بعد دو ای وی اف نا موفق و کلی راه که رفتم و نتیجه نگرفتم دکتر بهم گفت مشکل ایمنی انعقادی دارم و بعد کلی دارو و امپول بازم حامله نشدم دیگه ول کردم راه خیلی خسته کننده ایه ایشالا با دست پر برگردی از این راه

تونستی جواب بگیری...منم برای بچه دوم دچار نازایی شدم بعد دو ای وی اف نا موفق و کلی راه که رفتم و نتی ...

انشالله عزیزم براحتی و طبیعی دوباره باردارشی برای منم دعا کن جواب بگیرم