2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید 😞

328 بازدید | 19 پست

کمکم کنید. 🥺دعا کنید چیزی که گم کردمو پیدا کنم 

بهتون التماس میکنم اگه پیدا نشه دردسر میشه تورو خدا دعام کنید 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دعامی😥

چون همیشه اولی لایکت میکنم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

سوره حمد رو بدون والضالین بخون گمشده ت پیدا میشه خیلی مجرب بعد که پیدا شد سوره حمد رو کامل بخون.

ان شاءالله گمشده ت پیدا بشه.

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
والضحی زیاد بگو

چشم ممنون 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
سوره حمد رو بدون والضالین بخون گمشده ت پیدا میشه خیلی مجرب بعد که پیدا شد سوره حمد رو کامل بخون. ان ...

ادم نیس وسیلس

خانومی سوره نصر رو در حین اینکه داری دنبالش میگردی هفت مرتبه پشت سر هم بخون ان شاالله خیلی زود پیدا میشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
مهربون یه گزارش میزنی https://www.ninisite.com/discussion/topic/4869598/گیسوپریشان-یه-پیشنهاد-غذای ...

برات زدم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چون همیشه اولی لایکت میکنم

اره معلومه دختر تمیزی هستی و انگشتت تو دماغت مشغول خاروندن مغزت نیس 

افرین لایک کن فرزندم🥴😬😬😂😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
بیا من چکار کنم هرجا میرم هستی😂😂😂😝😝😝

عوذ ب الله من شیطان رجیم😥 دورشووو دورشوو

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊