2777
2789
عنوان

خواستگاری فامیلی کمک کنید لطفا

430 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

ماجرا از این قراره که من سه تا دایی دارم دایی بزرگم فوت شده و سه تا بچه داره بدلیل عشق زیاد مادرم به داییم و بچه هاش ما هم رابطه خوبی داریم بخصوص پسر کوچیکش که مثل برادرمونه 

سنمون رو‌ هم بگم که راحت قضاوت کنید من خودم چهل سالمه پسر داییم‌ که اسمش محمد ۲۸ سالشه 

خلاصه اینکه براش دختر دایی وسطی رو در نظر گرفتن که خواهر بزرگتر این دختر با یه خواستگار پولدار ازدواج کرد و کلی ریخت و پاش داشتن حالا زندایی بزرگم می‌ترسه بره خواستگاری همون توقع رو داشته باشن یا ندن دخترشونو میگن تو فامیل بد میشه و پخش میشه ما هم اصلا ازدواج فامیلی نداشتیم تا حالا 

حالا دیشب دختر داییم از من کمک خواست 

راستش منم موندم چکار کنیم بنظرم خواستگاری رسمی بهتر باشه 

دختر داییم اهل دوست پسر و این حرفا هم نیست چون یه دایی دیگمو واسطه کردن اون گفته بود خودشون با هم دوست بشن اما اینا میگن دختره اهلش نیست اگه پا نده همه چی خراب میشه 

منم گفتم رفت و آمد رو زیاد کنید میگن کرونا هست   

حالا لطفا خواهرانه راه حل بدید ممنون 

بی خیال ترس بشید تو دل اون دختر که نیستید یکی از پسرا فامیل مام میخواست بیاد خواستگاری بقیه بهش گفته بودن نه دختره شرایط خانوادش بهتره عمرا قبول نمیکنه در حالی که من واقعا ازش خوشم میومد اگه میومد قبول میکردم چون هم خوشگل بود هم فووق العاده خوش اخلاق 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال ترس بشید تو دل اون دختر که نیستید یکی از پسرا فامیل مام میخواست بیاد خواستگاری بقیه بهش گفته ...

آره خیلی بده این ترس‌های الکی و بجای همدیگه فکر کردن 

منم فکر میکنم برن جلو حالا خود زنداییم و دخترش تو یه جلسه کوچیک زنانه مطرح کنن شاید نتیجه گرفت آخه زندایی وسطی یعنی مادر دختره یکم ناتو هرجا که بنفعش باشه کلی حرف و حدیث پخش می‌کنه 

ممنون که جواب دادی نمیدونیم‌ که دختره میخواد یا نه اینا هم بخاطر فامیل بودن جرات مطرح کردن ندارن&nbs ...

اینطوری که نمیشه یکی از دخترای فامیلو بندازین جلو از زیر زبونش حرف بکشه بگه فلانی روت کراش داره انگار اگه بیاد خواستکاریت قبول میکنی؟ 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اینطوری که نمیشه یکی از دخترای فامیلو بندازین جلو از زیر زبونش حرف بکشه بگه فلانی روت کراش داره انگا ...

والا الان که اینقدر رفت و آمدها کم شده بخاطر کرونا که کار اینطوری نمیشه کرد حالا با دختر داییم صحبت کردم انگار داییم یعنی بابای دختر از محمد خوشش میاد نمی‌دونم در حد داماد هست یا نه قرار شد با مادرش و دایی دیگم برن یه صحبت اجمالی کنن انشاالله که ختم بخیر بشه 

یه چیزی بگم؟؟اگه ممکنه اصلا دور ازدواج فامیلی رو خط بکشید!

اخ اخ راست میگی من خودم که متنفرم چه ضربه هایی دیدم که خوردن اما ما اصلا نداریم حالا تا بخوای خانواده شوهرم تو هم ازدواج میکنن من و چندتا دیگه غریبه ایم تو اون خاندان بزرگ تو روی من گفتن دختر بهتر از این نبود تو فامیل بگیرین...حالا من هم فوق لیسانس هستم هم کارمند بودم هم قیافه خوبی دارم هم خانواده ای دارم که دستمون به دهنمون میرسه یعنی من یخ زدم البته اون بنده خدا فوت شد منم بخشیدمش ولی کلا تو هم توهمن

اخ اخ راست میگی من خودم که متنفرم چه ضربه هایی دیدم که خوردن اما ما اصلا نداریم حالا تا بخوای خانواد ...

ما هم زیاد داریم و بخاطر همین میگم جالب نیستش

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...