2777
2789
عنوان

تا چه حد تلاش دختر برای عشقش منطقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا دوسش داشته باشه چه بخواد چه نخواد تا وقتی که جون داره عصاب داره برای داشتنش تلاش میکنه😔تا بالاخره یه جا میبره دیگه 

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:

سمت هر چیز بری ازت دوری میکنه.حالا هرچیییی.هر ردز به فکر سلامتی باش مریض میشی.یه لیوان میخری عاشقشی زودی میشکنه.باید بی خیال باشی تا جذب کنی خوبیهارو

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.

تا حدی که ‌‌‌‌‌پدر و مادر خودش و از دست نده و ناراحت نکنه و اون طرف هم اگه باهاش موند فردا خودش و خانولده اش سرکوفت نزنن اما واقعا باید تا جای ممکن تلاش کنی چون دیگه عشقی پیدا نمیکنی به نظرم

😥ادم نمیدونه اسم اویزون روش میذارن یانه

همین ک پیشت داریش و میتونی برا بدست اوردنش کاری کنی هم خداروشکر کن .....

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
ینی هر کاری تا چه حد این سوالمه

تا جایی ک ب اعتقادات و عقاید خودت لطمه ای وارد نشه و برای خوشحالی اون از خودت و ارامشت نگذری 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …

آره من

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗