2777
2789
عنوان

خانوادت شوهر

328 بازدید | 50 پست

اول بگم طولانی ببخشیددددد

من با بچه کوچیک که فوق العاده اذیت میکنه ۷ماهشه

یک ماه نیست خانواده شوهرمو توی این کرونا دعوت کردم شام مفضل ....

حالا هی میگن اش دندونی رسم نداری اش دندونی نریختی 

ای وای بچه دندونش در اومد کسی تحویلش نگرفت براش اش دندونی نریختیم بیچاره چقد مظلومه کسی حسابش نکرد و از این حرفا میزنن

حالااا خودشون همچین کارایی نکردن اصلا هاا به من رسیده توقع دارن

سر ختنه کردنشم همین بلا رو سرم اوردن که چرا مراسم ختنه سوری نگرفتی براش من اصلا اطلاع از ختنه سوری نداشتم و اوایل کرونا بود خیلی استرس داشتم و اصلا دوست نداشتم کسی بدونه چه برسه مهمونی بگیرم براش 

حالا سر دندونم گیر دادن

جالبیش اینه میپرررررسم برای بقیه نوه هاتونم از این مراسما داشتین میگن نهههههههههه بعد از من توقع داررررررن چراااااا؟؟چی بگم هی گیر نده

بچه کوچیک و کروناااا اخه نمیفهمن که سخته؟؟که هی توقع مراسم دارن ازم؟؟ 

چی بگم درجواب این تیکشون که تیکه نندازن

میدونید بدبختی اینه مراسم بخوای بگیری بایددددد فوقققق العاده عالی بگیری با چند نوع غذااا و بهترین میوه هااا و بهترین شیرینی ها و بهترین پذیرایی اصلا هم به ساده قانع نیستن و اگه هم ساده بگیری کلی پشتت حرف میزنن که مثلا این غذا بود؟؟

مثلا اخرین مهمونی من که دادم خورشت قیمه کباب و جوجه دادم ولی بازم اخرش برگشتن گفتن شیرینی هاتون خوشمزه نبود دفعه بعدی از شیرنی فروشی دیگه بگیرین 😑😑😑یعنی رسما قهوه ای میکنن ادموووووو 

چیکارکنم 

ببخشید طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخند بگو چشم سرفرصت میگیرم. فقط همیشه باشه چشم رو بگو ولی در نهایت کار خودت رو بکن. اصلا خودتو اذیت نکن سر این چیزا فقط سعی کن برای پسرت سنگ تموم بزاری. اون یه مادر خسته بعدمراسم رو نمیخواد. چون مراسم حالیش نیس هنوز وقتی بزرگ تر شد واسش تولد حسابی بگیر فقط الویتت تو زندگی اون باشه و خوش گدشتن به اون نه کس دیگه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
تقصیر خودته که رو میدی بهشون،هرکی گفت بگو رسم نداریم،والسلام

والا منم بهشون میگم چند بار گفتم گفتم من تاحالا از این رسما نداشتیم شما داشتیم شما داشتبن میگن نههه بعد بازم توقع دارن سری بعد باز همین حرف میزنن