2789
عنوان

دیگه خسته شدم

139 بازدید | 18 پست

۲ سال از سالی که من کنکور دادم میگذره من درسم خوب بود و پزشکی میخاستم ولی خوب شاید هوششو نداشتم یا هر چیی...قبول نشدم. روانشناسی قبول شدم و الان رشتمو خیلی دوست دارم ولی مامانم اعصابمو خورد کرده ۲ ساله ولم نمیکنه هی میگه پزشکی نیاوردی همش سرکوفت میزنه حس آدمای شکست خورده به آدم میده...من اون موقع تو گوشیم اصلا هیچ شبکه اجتماعی نداشتم تاکید میکنم هیچییی بعد اینکه دانشگاه قبول شدم ریختم هی میگه تو اون موقع همش سرت تو گوشیت بوده حتما که قبول نشدی ببخشید طولانی شد ولی واقعا اعتماد به نفسم داره نابود میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به مامانت بگو هدفت اینه آدم موفقی باشی ، چه فرقی چه رشته ای . مهم اینه رشته ات رو دوس داری و خوشحالی

به خدا هزار بار گفتم ولی هر دفعه که یه حرفی بینمون پیش میاد یا بحثی میشه این موضوع غیر مرتبط رو پیش میکشه که تو خوبی که داری یه رشته به درد نخور میخونی...

خوب من پزشکی دوست داشتم با زور اونا که نرفتم تجربی از طرفی من سنم کم بود د نمیدونستم کنکور تجربی برای قبول شدن رشته هایی مثل پزشکی و دارو و اینا اینقدر مشکل باشه با علاقه خودم رفتم از اینکه قبول نشدمم ناراحت شدم ولی قرار نیس که به خاطر کاری که انتخاب خودت بوده دیگران بهت سرکوفت بزنن.میدونی چی میگم؟

از چه نظر

از همه نظر ، ببین تو نوشتی که پزشکی میخاستی و خدا میدونه واسه همین خواسته ات چقدر اونا رو تحت فشار قرار داده باشی از نظر روحی روانی و هرچی و خب دو سال قبول نشدی خودتم ناراحتی .. ولی رشته روانشناسی رفتی و یجورایی اعتماد به نفست کم شده و خودت رو با شبکه های اجتماعی سرگرم میکنی و خب مامانت هم داره از این استفاده میکنه و تو میخوای بهش ثابت کنی رشتت رو دوس داری و بیشتر از این تحت فشار قرارت نده ..