2777
2789
عنوان

از تجربه هاتون بگید

157 بازدید | 11 پست

سلام 

بیایید از ترفند های خونه داری , اشپزی , بچه داری , همسرداری , کاری , اجتماعی و هرچیزی ک توش ماهرید یا تجربه دارید به هم یاد بدیم 

وسط این همه بحث یچیزی هم یاد بگیریم 

مثلا من چنتا ترفند بلدم برا اشپزی 

اگه خواستیم حبوبات بپزیم خیار تیکه کنیم بزاریم باهاش بجوشه نفخشو میگیره 

یا اگه برای پختن مرغ و گوشت وقت نداشتیم یکم چایی پودر کنیم بریزیم تو ابش زود میپزه 

یا برا سرخ کردن بادمجون که زیاد روغن نکشه اول تو ماهیتابه تفلون بدون روغن سرخ کنیم بعدش خیلی کم روغن بریزیم جذب نمیکنه 

اینا برا اشپزی بود شما هر ترفندی تو هر موضوعی دارید بگید لطفا  

هم اقایون هم خانوما

تجربه من یک تجربه برای زندگی هست

خیلی اذیت شدم اما آخرش چیز قشنگی یاد گرفتم

هیچ وقت برای هیچ چیزی زیاد نجنگ 

چون یک جایی  بهت قول میدم که با خودت میگی جنگیدن لازم  بود اما نه به شرط اذیت شدن روح و روانم!

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

عزیز چقدر خوب من تجربم تو آشپزی نیست

اگه یه نفر از تو زندگیت رفت نرو پ یش اون کار خدایت اون آدم اشتباهی بوده به ضررت بوده خدا واست کنار گذاشتش 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه من یک تجربه برای زندگی هست خیلی اذیت شدم اما آخرش چیز قشنگی یاد گرفتم هیچ وقت برای هیچ چیزی ...

راستش حرفتو اگه درست متوجه شده باشم ینی رو چیزی بیش از حد اصرار نداشته باشیم؟

عزیز چقدر خوب من تجربم تو آشپزی نیست اگه یه نفر از تو زندگیت رفت نرو پ یش اون کار خدایت اون آدم اشت ...

اره اینو خیلی تجربه کردم چقدر التماس خدا میکردم ازم نگیرتشون ولی الان هزار بار شکرش میکنم 

اره اینو خیلی تجربه کردم چقدر التماس خدا میکردم ازم نگیرتشون ولی الان هزار بار شکرش میکنم 

من همینطور عزیز پشت هر گره ای یا مشکلی حکمتیه 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤