امروز کلی کارای خونه روی هم جمع شده به شدت هم میگرنم... کارام و نکنم دق میکنم...
مجبورم با میگرن پاشم خونهم و جمع کنم 😭
به نظرتون میتونم؟
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم هفته ای یکی دوبار سردرد میگیرم و واقعا خیلی سخته خونه داری و بچه داری و شوهر داری با این میگرن لعنتی
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خوب نکن.... بارها گفتم بازم اینجا میگم.. خونه هتل نیست که هر روز مرتب و اتو شده باشه... یه روز حوصل ...
خونه ما که واقعا ناجور شده... ظرفای سه روز مونده... همه جا بینهایت کثیف ولی واقعا هم نمیتونم با میگرن... سه روزه از درد افتادم ...مادربزرگمم نگه داری میکنم دلم واسه اون میسوزه تو این محیط کثیف...
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
نه عشقم ...شیرازم ولی اگه بگی کجای تهران! شاید بتونم بعدها برم... از هجده سالگی گرفتم تعداد حملاتمم زیاده...
نه عشقم ...شیرازم ولی اگه بگی کجای تهران! شاید بتونم بعدها برم... از هجده سالگی گرفتم تعداد حملاتمم ...
چه تفاهمی منم شیرازم
اگر درمونی براش پیدا کردی به منم بگو عزیزم
من وقتی سر درد میگیرم یه نوافن و یه امی تریپیتیلن میخورم اروم میشم
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چه تفاهمی منم شیرازم اگر درمونی براش پیدا کردی به منم بگو عزیزم من وقتی سر درد میگیرم ...
ای جانم ... حتما بهت میگم دوستم...من آمیتریپتیین خیلی بدحالم میکنه خیلی گیج میشم... من فقط باید شیاف دیکلوفناک استفاده کنم و تو یه اتاق تاریک بخوابم....
ای جانم ... حتما بهت میگم دوستم...من آمیتریپتیین خیلی بدحالم میکنه خیلی گیج میشم... من فقط باید ش ...
منم هر روزی امی تریپیتیلن می خورم همه اش خوابم
فکر کنم شیاف دیکلوفناک عوارضش کمتر از نوافن و امی تریپیتیلن باشه درسته؟