2777
2789
عنوان

مامانای باسواد و بامطالعه تشریف میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 58 پست
بله خیلی شدید. ولی کنارش دراز کشیدم همش نوازشش میکردم و باهاش حرف میزدم. اصلا بغلش نکردم. خداروشکر د ...

چه خوب اینقدر همکاری میکنه ، خداحفظش کنه براتون😍

بازم شدیدا ممنون

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
خب بهش غذا میدی؟ اگه شروع نکردی حتما زودتر شروع کن اگر شروع کردی حجمش رو بیشتر کن و آب هم بهش بده ...

بله غذا رو شروع کردم ،ولی متاسفانه چون علاقه ای به غذا و مزه های جدید نداره مجبورم خیلی کند پیش برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره جاریم بچه هاشو اونقد تند رو پاش تکون میداد. الان بچش 6 سالش هنوز رو پاش می‌خوابه طفلکیا خیلم عصب ...

آخ آخ،طفلیا خدا کمکشون کنه 

از اول بچتو هر جوری عادت دادی دیگه همونجوری میخوابه اگه اولش گذاشتی رو پا تکونش دادی الان نمیتونی ت ...

و متاسفانه تعدادی هم درست نمیشن 

خدا به همه کمک کنه

کنارش دراز بکشی بهش شیر بدی نمیخوابه؟ 

فقط در صورتی که خواب باشه و از خواب بپره بعدشم تمایل به خواب داشته باشه اینجوری میخوابه 

ولی از اساس باید وابستگی ها رو از میون برداری تا خودش یاد بگیره بخوابه 

وگرنه گزینه های زیادی هست 

گهواره برقی، پستونک و....

عزیزم من در این مورد هیچ کتابی مطالعه نکردم اما فکر می‌کنم شش ماه خیلی زوده که بچه خودش بخواد بخوابه ...

بله اینم درسته 

متاسفانه تو کتاب ها جور دیگه ای نوشته 

و لزوم جدا کردن بچه رو گفته 

یک سالگی رو برا آموزش خواب خیلی دیر میدونن 

بعضیا میگن چهارماهگی 

برخی ۶ماهگی 

و بعضیا بعد از هجده ماهگی رو توصیه کردن 

اینم تعارض بزرگیه چون یه عده میگن ۶ماهگی سن جداییه بعضیا میگن این سن دقیقا اوج اضطراب جدایی هست و باید بعد هجده ماهگی اتفاق بیوفته 

خلاصه این رشته سردراز دارد

مطالعه در اين زمينه ندارم اما مواردي كه در جريانس بودم گزينه دوم بدترين روش اصلا اينكار نكن مشكل ج ...

نه عزیزم این مشکل رو نداره

بله اینم درسته  متاسفانه تو کتاب ها جور دیگه ای نوشته  و لزوم جدا کردن بچه رو گفته  ...

واسه آموزش آره درسته. چون خیلی کوچیکه زود عادت میکنه. و قطعا راحت‌تر هم هست واسه مادر. 

اما این مساله فقط واسه آموزش جدا خوابیدن صدق میکنه و عاطفه و احساس بچه رو کاملا نادیده میگیره. 

به نظرم بچه ای که تو این سن تنها بخوابه حس امنیتش تامین نمیشه و شاید محیطشو ناامن حس کنه. شاید همین ناامن دونستن محیط اطراف تو آینده ش و ارتباطش تو جامعه خیلی موثر باشه. 

نظر من بر اساس تجربه (هیچ دانشی ندارم در این زمینه) اینه که بچه حداقل، کم کم کم تا ١٨ماه کنار مادرش یا نهایتا تو اتاقی که مادرش هست بخوابه. اگر تا ٢سال باشه که چه بهتر. 

شما اگر اذیتی نهایتا رو تخت کنار خودت نذارش. مثلا تختشو بیار تو اتاقتون با فاصله از تخت خودتون باشه که اون بچه حضور شما رو حس کنه. یا اینکه خودت و همسرت رو تخت باشین، بچه پایین براش تشک بذار. 

واسه آموزش آره درسته. چون خیلی کوچیکه زود عادت میکنه. و قطعا راحت‌تر هم هست واسه مادر.  اما ای ...

نه عزیزم با خواب شبش مشکل ندارم و اتفاقا از بغل کردنش لذت میبرم و نمیخوام جاش رو جداکنم 

خواب روزش دردسر داره و حدود دو ساعت پشت هم میخواد روپابخوابه که خیلی بد و آسیب زنندست 

دو بار دیگه هم میخواد روپابخوابه که هربار هم یکساعت طول میکشه 

با خواب روزش مشکل دارم